fredag den 19. juni 2009

Alt er pakket


Jeg lever stadig, og i dag tager jeg til København. Jeg er stadig syg, men det begynder at lysne. Kæresten har fået ferie, og derfor tager vi hjem til København, jeg skal egentlig bare lave eksamensprojekt (jeg er jo bagud nu pga. sygsom) og så nå at se nogle rare mennesker og fejre årsdag (6 år, det er jo slet ikke til at tro). Om en uge regner jeg med at have mit roskildearmbånd på, og så skal jeg ellers på festival. Derfor bliver der nok lidt stille herfra, men når jeg har tid og mulighed, kommer der nok et indlæg eller to.
God weekend folkens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.