onsdag den 17. juni 2009

Smerte, feber og snot

Nu er jeg syg på fjerdedagen og det er i sig selv rigtig trist at være syg, men der er også lige to eksamensprojekter, der skal laves færdig, (den ene er dog næsten klar). Det betyder også, at der ikke rigtig noget blogging fra min side, jeg har hverken energi eller tid til det. Kampen mod sygdom er i den grad sat ind, mine bedste våben er friskpresset appelsinjuice (med hindbær; hvis jeg skal betale 30kr for en liter juice, skal det kunne noget), frugt, saltvandsnæsespray, kamillete, lommetørklæder og halstabeletter.5 kommentarer:

 1. Blev selv ramt af snot i går, men det er sgu ved at være væk igen. Mystisk. Håber i hvert fald du selv får det bedre snart, og klarer sygdom og eksamensprojekterne.

  SvarSlet
 2. Tak :) Det burde da også snart være ovre. Jeg bliver så sølle når jeg får feber, det gør så ondt i hele kroppen. Det lyder som om, du var heldig :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. God bedring, Vibeke. De raskeste tanker herfra.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.