lørdag den 20. juni 2009

En skattekisteMin mormor flyttede på plejehjem i efteråret (og sikke et fantastisk et, der ville jeg godt bo), så min mor og moster rydder op i hendes lejlighed, så den kan sælges. Her fandt min mor dette skrin fyldt med knapper.
Min mormor har været syerske i sine unge dage, og syede bl.a. i Magasin, før hun blev gift med min morfar, så hun har syet alt tøjet til min mor og moster, så der var alle mulige knapper. Min mor kunne genkende en del af dem, fra hun var lille. Jeg har altid elsket at sortere ting, og jeg har også leget en del med min mors glas med knapper, da jeg var lille, så dette skrin var noget af et fund!
Der var bl.a. en hel del "militær"/metalknapper, som jo er rimelig aktuelle. Derudover var der også en del perlmorsknapper, og dem har jeg altid syntes var fine. De fire perlemorsknapper har jeg tænkt mig at lave til et armbånd eller en halskæde af sammen med noget lædersnor. Jeg forudser, der er mange DIY-projekter i alle de knapper.


Efter at have sorteret de fleste knapper(hvem sagde overspringshandling?), samlede jeg dem, og jeg synes virkelig, de minder om smykker. Jeg er sikker på, at det vrimler med fede og sjove knapper i diverse genbrugsbutikker.

8 kommentarer:

 1. Hvilken skattekiste!

  Mange fine knapper du har fået fingrene i :)

  SvarSlet
 2. Hvor fedt at kunne finde så noget.. jeg var desværre ikke med til at tømme min oldemors lejlighed efter hun døde men jeg er næsten sikker på jeg ville ha kunne gjort lign. fund.. det er bare de fedeste ting de "gamle" har liggende ;D

  SvarSlet
 3. Uh der er bare ikke noget bedre end at finde sådanne skatte.. Specielt når det kommer fra et familie medlem, så stiger værdien jo yderligere! Jeg er en smule misundelig! ;)

  SvarSlet
 4. Hej.

  Fedt at I deler min begejstring for skatte som knapper :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hvor er det altså et fedt armbånd du har lavet de militærknapper! Fierce

  Venligst Maria

  SvarSlet
 6. Maria: Tak, jeg har egentlig ikke lavet det til et armbånd men blot samlet dem, men jeg synes også det ser super fedt ud, så det kunne være jeg skulle gøre det.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Helt fantastisk!! Elsker at samle på knapper

  SvarSlet
 8. Eva, det er altså også så hyggeligt, jeg har endelig fået mine hjem ellers stod de hos de gamle

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.