mandag den 1. juni 2009

Frøken sommer

I dag er gået med at nyde det fantastiske vejr, hvilket bl.a. betød sun lollys i botanisk have og en masse ture. Jeg var meget modig og sprang ud i blege bare ben (med kæmpe blåt mærke fra Tim C koncert på spot). Har jeg forresten nævnt, at jeg har fregner? Jeg bliver ikke brun men rød - så hellere være bleg ;). Jeg var iført blomstret nederdel fra H&M, købt på tilbud til knap 30kr. Jeg havde helt glemt, jeg havde den, så den skulle luftes. Desuden havde jeg en hvid tank top på også fra H&M og så mine mintgrønne Primark ballerinaer. Jeg følte mig meget sommerlig.6 kommentarer:

 1. Du ser også meget sommerlig ud :D Sød nederdel i hvert fald ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har også den nederdel i blå til 30kr og jeg har også fregner og bleg hud.

  Lad os drikke kaffe en dag!

  Kia.

  :)

  SvarSlet
 3. @rijaH Mange tak :) Ja, det var godt, jeg fandt den!

  @Kia: Eller få en is ;) Vi ses i morgen, ikke?

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Det kan du tro vi gør. Fedt, du kommer! :) Glæder mig til at møde dig. Hvordan skal jeg kende dig?

  Kia.

  SvarSlet
 5. Bleghed er sejhed. 'Nuff said.

  ;)

  SvarSlet
 6. Hvor er du fin! Jeg har også den nederdel, bare i turkis - købt i januar til 50,- og brugt flittigt :-)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.