lørdag den 6. juni 2009

Ønske: Tur til New York

Jeg er inde i en periode, hvor jeg er bange for at blive gammel og sidde med kæresten og en masse børn om to sekunder Jeg skal helt sikkert have børn engang, jeg frygter bare, at engang er lige om hjørnet. Det lyder lidt mærkeligt, men tiden går så stærkt, jeg har været sammen med min kæreste i knap seks år, og vi har boet i Århus i knap tre, og alligevel har jeg det som om, at begge ting skete for meget kort tid siden.


Nå men, det, jeg ville frem til, var, at vi skal nå til New York, mens vi stadig er unge og frie ( man kan også tage til New York med børn, det er bare en anden tur). Nu er det sådan, at det faktisk begynder at ligne noget. Det er muligt at få billetter til under 3000kr, og vi har begge mulighed fri samtidig, det er bare lidt småt med pengene. Men nu er jeg bare så hooked, så jeg håber, vi kan skrabe pengene sammen. Er der nogle som har 10000kr i overskud, de ikke skal bruge? Eller bare fem?

Har I været i New York? Hvad var det bedste byen?

billede fra albatros-travel.dk
8 kommentarer:

 1. vi havde heller ikke helt pengene, men vi fandt nogle tur/retur for 5600 for TO personer... Så nu smutter vi til NYC lige om lidt!!! :) det er jo næsten fjollet at sige nej, når det er sååå billigt, også selvom man er på SU (som mig) :)

  SvarSlet
 2. ALT. Elsker simpelhen den by. Der er så meget stemning, liv, kultur, shopping og mad at man ikke andet ind kan elske byen.

  Mig og kæresten tager nok på en forlænget weekend der over til næste efterår. Kan slet ikke vente.

  SvarSlet
 3. Jeh håber da at i kan komme afsted. :-D

  Jeg har 22.ooo jeg ikke skal bruge før om nogle år, dem må i da gerne låne, med renter. ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg siger dig, New York er det bedste sted på Jord! Jeg ved ikke engang hvad der er det bedste, jeg synes bare hele stemningen er så FED!

  Jeg skal og må tilbage dertil og planlægger faktisk at spare sammen til at komme derover, jeg har bare det problem, at jeg ikke har nogen at rejse med da hverken min kæreste, venner eller veninder har penge til den slags.

  Nogen der har en idé om hvor meget en uges ophold ville koste for overnatning og flybiletter?

  SvarSlet
 5. Til Helene:
  Vi har givet 5600 for to tur/retur flybilletter, og 4500,- for 7 overnatninger på et hotel midt på Manhatten... Så 10.100 for to personer i en uge... :) Glæder mig!!! :)

  SvarSlet
 6. Det er jo ikke slemt (: neeej hvor ville jeg gerne derover!
  Problemet er nok også bare at jeg aldrig får sparet 10.000 kr op /:

  SvarSlet
 7. @Fie, ja jeg kiggede på nogle i samme prisklasse,og endda hotel i Manhatten til ca 2000kr for 5 nætter (dog med delt badeværelse), men pengene skal bare lige være der.

  @camilla, åh ja, jeg kan godt forestille mig det. Jeg vil så gerne!

  @Sarah, hehe tak, jeg tror også banken har sådan et tilbud ;)

  @Helene, Det billigste, jeg fandt, var ca 7500kr for fly + hotel i 5 nætter for to personer (det tilbud er væk nu), men prøv at se på icelandair.dk, de har haft nogle billige billetter.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Det var også dem jeg fløj med sidst, så det tror jeg gerne på (:

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.