onsdag den 3. juni 2009

Pip eller rap rap

Jeg er her endnu, men dinosauren (mine forældres computer) modarbejder mig ret meget, og det er min eneste adgang til internettet, så det kommer nok til at stå lidt sløjt til med blogging. Jeg vil forsøge at overtale den til et samarbejde, så jeg kan fortælle og bloggerevent hos Friis & Co i går, og om de fine ting jeg har fundet i Gina Tricot og H&M. Jeg må indrømme, at det er noget af en forlælelsesuge, jeg har kastet mig ud i, men det har jeg også fortjent efter den forfærdelige eksamensopgave, der forsvandt og en hård omgang madforgiftning.1 kommentar:

  1. Tagget!
    Du er hermed inviteret til blog-leg :) Du kan se hvad du skal for at være med, på min blog.
    www.frkblabla.dk

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.