Sider


tirsdag den 28. juli 2009

Råt og sort efterår

Jeg er begyndt at lede efter inspiration til efteråret. Normalt er jeg til rødlige og lilla nuancer - varme farver, men i år kan jeg mærke, at det bliver råt og sort. Det bliver blødet lidt op med pudder/nude og blonder, derudover er jeg slet slet ikke træt af pailletter og nitter. Til gengæld er der ingen spidse skuldre til mig, jeg synes, det ser makabert ud, og så klæder det mig heller ikke. Jeg er slet ikke færdig med at finde inspiration i efterår/vinter-kollektionerne. Jeg er nok ikke den eneste, der kommer til at rende rundt i sort hele efteråret og vinteren.







billeder fra style.com

I highstreet butikker er der jo også masser af inspiration til et råt og sort efterår. Jeg specielt vild med lædernederdelen fra Dorothy Perkins til 60£, den må godt bo hos mig! Og så masser af nitter selvfølgelig og måske noget velour. Og så vil jeg altså ønske, at jeg kunne holde ud at gå med ringe, for det passer altså perfekt til det rå og dystre.
Billeder og tøj fra : 1,4,7 topshop.com - 2 dorothyperkins.com - 3 ginatricot.com - 5,7 missselfridge.com

En masse andre stykker tøj, jeg godt kunne bruge her til efteråret. Jeg kan ikke helt finde ud af, om pailletharemsbukserne (1) fra Dorothy Perkins til 50£ er fede eller ej, men prisen er da fornuftig.

Billeder og tøj fra: 1. dorothyperkins. com - 2,4,5,8,9,12,18,19: topshop.com - 3,11,14,17,20: shop.hm.com - 6,16 ginatricot.com - 7,10,13,21: missselfridge.com

3 kommentarer:

  1. Nej jeg glæder mig også allerede til et helt sort efterår :)

    /Mette

    SvarSlet
  2. Nittebæltet fra Gina Tricot som du har på et af billederne, don't do it.
    Har lige fået det ind med posten i dag, og det er simpelthen så dårlig kvalitet desværre. :(
    - Havde ellers virkelig glædet mig til at bruge det, men det kan ingen gang lukkes ordentligt.

    måske er det bare mig der er uheldig, men bare lige en advarsel. :)

    SvarSlet
  3. Tak for anmeldelse :) ja nogle gange er Gina Tricot ret sørgelig i kvalitet (det er så også virkelig billigt)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.