onsdag den 21. oktober 2009

Ahrj, nu gik det lige så godt.

I min seneste tweet efterlyste jeg nogen, der gad at lave muffins til mig, men da jeg ikke hørte fra nogen (hmff), besluttede jeg at lave nogle selv. Som I kan se gik det jo fantastisk. Dem til venstre er med skovbær og dem til højre med banan. Jeg var selv ret stolt af resultatet. Dem med banan blev også ret gode, men dem med bær... ja... i mit eksamensræs glemte jeg at putte suker i dejen, så de ser en del bedre ud end de smager. Øv.


Bæropskriften inkl sukker kan I finde her og bananopskriften kan I finde her. Jeg har lavet halv portion af hver.

5 kommentarer:

 1. mums det ser lækkert ud! (også selvom der ikke er sukker i dem med bær). Jeg skal helt klart forsøge mig med de opskrifter. Tak for linket :-)

  SvarSlet
 2. haha! Den med sukkeret har jeg også prøvet. Forskellen var bare at der ikke var noget frugt eller noget andet som kunne give smag. Derfor blev det nærmest bare nogle små kedelige boller med glasur. haha!

  SvarSlet
 3. Emma Lovise, det var så lidt :) Jeg vil helt klart anbefale at putte sukker i ;)

  Helene, de her smagte grimt, som syrlig frugt og bagepulver - desværre

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Øv. Måske er sukker (eller sødemiddel) bare uundværligt (:

  SvarSlet
 5. Helene, ja vi må nok indse, at vi ikke kan undvære sukker ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.