onsdag den 21. oktober 2009

Biotip


Jeg så lige på Helenes blog, at der er Store biograf dag på søndag. Hvorfor vidste jeg ikke det?Dette betyder, at alle biobilletter koster det halve på søndag. Det har kæresten og jeg besluttet os for at udnytte, så på søndag skal vi se filmen "Op" i 3D. Normalt koster billetterne alm billetpris+30kr i CinemaxX (hvilket vil sige 105kr her), men på søndag er der jo halv pris, så nu er der jo faktisk råd ;) Jeg glæder mig til at se filmen.


Skal du i biffen på søndag? Og hvad skal du se?


Når nu jeg er ved film, så kunne jeg også godt tænke mig at se the Surrogates, den så ret spændende ud, men den vises ikke i Århus på søndag, ser det ud til. Så gad jeg også godt se Paranormal Activity, fordi jeg har hørt den skulle være super uhyggerlig, og det kan jeg godt lide. Jeg så lige, at BioCity i Århus viser den Allehelgens aften (d. 30/10) kl 23.59. Uh hu! Det er lidt sjovt for normal er jeg ikke så god til at komme i biffen, men lige pludselig vrimler det med film, jeg gerne vil se. Jeg savner nu lidt en biograf som Empire på nørrebro med deres kysserække (det er dobbeltsæder på bagerste række, og der står kysserække på billetten). Her i Århus er Metropol min yndlingsbiograf, den er så hyggelig.

6 kommentarer:

 1. gælder det alle biografer i hele landet? :D

  SvarSlet
 2. Ja, så vidt jeg kan læse mig frem til. På Kino.dk står der samtlige af landets biografer :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen genialt (: Er glad for at jeg kunne viderebringe budskabet, hehe.

  SvarSlet
 4. super! - må straks tjekke hvad der går! tak for tippet piger.

  SvarSlet
 5. uh, var inde og se UP i tirsdag i 3d og det kan virkelig anbefales! glæd dig. :)

  SvarSlet
 6. Helene, ja det var super, er jo stor fan af at spare ;)

  karenmarie, det lyder godt, jeg glæder mig også!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.