torsdag den 22. oktober 2009

Ked af det og vred.

Lige nu er jeg pisse ked af det - mildt sagt. Jeg har været til eksamen i dag, og det gik rigtig skidt. Jeg havde egentlig glædet mig, for det var noget stof jeg var godt inde i, og jeg regnede egentlig med at få en fin karakter. Jeg havde ihvertfald slet ikke forestillet mig, at jeg skulle dumpe. Men det gjorde jeg, da jeg pludselig stod med en voldsom eksamensangst. Det har jeg prøvet før, og jeg troede egentlig, at jeg kunne håndtere det. Det kunne jeg ikke. Det værste var dog ikke at dumpe, men at eksaminator bagefter sagde, at jeg vist ikke var nok inde i stoffet, og det, jeg ikke kunne "huske", jo stod direkte i bogen. Fuck, hvor var det hårdt. Jeg havde netop i starten fortalt, at jeg led af eksamensangst, og det ikke var det samme som at være nervøs. Alligevel sagde manden, at det ikke kun var fordi, jeg var nervøs, men fordi jeg ikke have læst nok. Troede han. Tingen er, at jeg har læst en masse, men når jeg bliver ramt af angst, så forsvinder det hele og alt logik. Selv de helt basale ting er væk. Fx kunne jeg heller ikke huske pinkoden til min mobil da jeg kom ud, og den ligger da i den grad på rygraden.


Så nu sidder jeg her. Jeg har snakket med min mor, men kæresten sidder i møde, så ham kan jeg først trøstes af senere. Det hjalp lidt at læse BetinaBlog's blogaward indlæg, sådan et kompliment kan jo kun gøre én glad. Så kan jeg da noget ;). Jeg sender prisen videre lidt senere. Jeg regner også med, at Topmodel og evt et par ruskindsbukser på udsalg vil hjælpe lidt. Og så måske at bitche lidt ud over eksaminator. Han var egentlig meget flink, men han skal ikke komme og sige, at jeg ikke har læst eller var inde i stoffet!!! Specielt ikke når jeg har forklaret, hvordan jeg havde det. Tak fordi du gjorde en dårlig oplevelse til en helt forfærdelig oplevelse!

13 kommentarer:

 1. Hvor er jeg ked af at høre, at du har haft sådan en dårlig oplevelse - der er virkelig ikke noget værre end eksamensangst, og slet ikke når det ødelægger en eksamen, hvor man har viden til at kunne levere en god præstation. Jeg håber ruskindsbukserne hjælper lidt på det, og at denne eksamen ikke kommer til at betyder noget voldsomt for din samlede uddannelse. Hvad læser du egentlig, hvis man må spørge om det? (bare sådan ud af ganske almindelig nysgerrighed)

  ps: det heldige ved lortecensorer er, at man sagtens kan bitche over dem, for man ser dem aldrig igen... det er straks værre hvis det er ens egen lærer der har været en nar.

  SvarSlet
 2. Mange tak! :) Nu var det min lærer, han var egentlig flink, men havde bare ingen forståelse for angsten. Jeg tror ikke det komme til at gå særlig meget ud over min uddannelse.

  Jeg vil stadig gerne være lidt anonym, og da det er en uddannelse med meget få piger, er jeg ikke parat til at fortælle om det. Men mit studium ligger indenfor naturvidenskaben, hvis det kommer det lidt nærmere :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hov ja, det var mig der havde læst forkert og troede det var censor som var træls, sorry :)

  Det er helt i orden du gerne vil være anonym, som sagt er jeg bare nysgerrig ;) Sjovt det er naturvidenskab, jeg tror af en eller anden grund jeg var sikker på du var samfundsfaglig - no idea why.

  SvarSlet
 4. Hehe, nej jeg er nørd ;) Men min mor er samfundsfaglig, og jeg er helt sikkert under hendes indflydelse nogle gange. Jeg kender for resten godt den følelse.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Sikke en idiot! Ja, undskyld mit hårde sprog, men det er altså bare forfærdeligt, når man står i sådan en sårbar(!) situation og vedkommende har minus forståelse for, hvordan man har det! Og jeg har prøvet det samme, så jeg bliver altså gal når han siger det med at du ikke har læst! For det forsvinder nemlig bare, selvom man har terpet det i flere uger i forvejen! Je håber, at du kan lægge denne trælse oplevelse bag dig og komme videre med godt humør - ruskindsbukserne er helt klart fortjent!! :)

  SvarSlet
 6. Øv sikke en dum oplevelse, det er virkelig ikke fedt når det sker. Jeg har selv prøvet det og fik følgende kommentar fra cencor "det er en god ide at læse inden en eksamen" - røvhul! Og sørme om jeg ikke fik ham igen til reeksamen, men så fik han da lov at give mig 10 og undskylde for sin opførsel. HA! Håber du kan få sammen optur til din reeksamen

  SvarSlet
 7. Øv for en oplevelse!

  SvarSlet
 8. Åh tak for det alle tre! Det er meget rart med noget forståelse :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. øvøvøv hvor træls for dig. Nogen gange forstår de eksaminatorer bare ingenting! Jeg har selv prøvet at sidde i en forfærdelig eksamenssituation og det er aldrig sjovt.
  Men håber da at ruskindsbukserne hjælper, og at dine næste eksamener ikke bliver en lige så dårlig oplevelse :)

  SvarSlet
 10. Tak Camilla. Jeg håber også det bliver godt med ruskindsbukser

  - Vibeke

  SvarSlet
 11. Åh nej! Jeg oplevede PRÆCIS det samme i sommers - og hvor er det bare en lortesituation! Jeg havde siddet 15timer straight og læst og stoffet var noget jeg var godt inde i - men pga eksamensangst dumpede jeg til min overraskelse også.. Og ja resten du beskriver er næsten præcis det samme. Det overrasker mig virkelig nogen gange hvor ubehagelige (i mit tilfælde) cencorere kan være. De kan virkelig slynge nogle ubehagelige ord ud engang imellem. At få at vide "det står jo direkte i bogen" eller at "det en god idé at have læst inden eksamen" - får jo bare en til at føle sig virkelig dum? - altså hvad skal de gøre godt for? og når man så HAR læst og bare har tilfælde af eksamensangst føles det bare røvuretfærdigt! ...ih jeg bliver helt sur igen! Håber du snart kan smile lidt igen (; ..selvom jeg godt tør påstå at jeg ved hvordan du har det - man bliver næsten helt ulykkelig :/

  SvarSlet
 12. Åh, det er jeg ked af at høre om. Har selv haft mange dårlige eksamensoplevelser, og nu er det li´som for sent at gøre om. Desværre.

  Jeg har givet dig en blog award - glemte, at Betina havde givet dig den allerede. Tsk.

  SvarSlet
 13. Katrine, Tak, det hælper at vide, at andre ved, hvordan det er :)

  Beam, ja, det er surt sådan noget. Tak, jeg har intet imod to ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.