torsdag den 22. oktober 2009

Forfulgt af udsalg

Jeg har det lidt som, udsalgene forfølger mig for tiden. Først sølvslangeskindsskoene, som jeg ikke købte. De startede med at være sat ned til £9 pund, men så blev de sat yderligere ned til £5. Bagefter så jeg at den lædertaske jeg havde kigget på på boohoo.com var sat ned til £15, den blev dog hurtigt udsolgt, men man kan stadig få den i brun/chokolade. Igen holdt jeg mig i skindet. Men i dag startede Topshops udsalg, og selvfølgelig var de fine ruskindsbukser sat ned med 50% (til £55)! Jeg havde godt nok håbet, at der ville ske sådan noget, men jeg havde ikke regnet med det. Min mor ville gerne bidrage med 200kr (og så var der åbenbaart også 10% rabet på nedsatte varer med et NUS nr - topshop har gemt de 15 tilfældige numre, jeg brugte engang, i deres system). Så nu er er bukserne bestilt. Jeg glæder mig meget, til de kommerBillede fra Topshop.comEr der andre, der er forfulgt at udsalg for tiden? Sikke et luksusproblem egentlig.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som mig for en måned siden, hvor jeg absolut ingen penge havde og indbakken blev fyldt med udsalgsmails.

  Så skal man vende det om, og sige at når udsalget er der når der ingen penge er, så må det betyde at man ikke skal have det/har brug for det.
  ;)
  (En ringe trøst - i know)

  SvarSlet
 2. Ja, du har ret. Man burde have en udsalgs-nødsituations-konto, så der lige var lidt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. tillykke med dem - de er så lækre de bukser.
  men uha hvor er det altså også bare surt at sidde som en fattigrøv, når der er udsalg. jeg er fristet af så meget hos Topshop, men har keine - øv!
  hvad er det forresten for et NUS nr.?

  SvarSlet
 4. Tak :)

  Der er et studiekortnummer i UK, Topshop giver 10% i studierabat, men ma kan snyde lidt og så bare taste 15 tilfældige tal i stedet for. Hvis det ikke virker med de første tal, så prøv nogle andre

  Der burde nok være en udsalgsfond til fattigrøve.

  -Vibeke

  SvarSlet
 5. Udsalg - det kender jeg ikke noget til. Eller jo. Jeg prøver dog at undgå de "værste".
  Se i øvrigt min blog i dag. ;o)

  SvarSlet
 6. Beam, hehe, ja det er noget værre noget ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.