fredag den 23. oktober 2009

Mærkeforvirring: Vero Moda vs. H & M

Jeg så lige dette billede inde på Vero Modas hjemmeside. Selve kjolen sagde mig ikke så meget, men bæltet og armbåndet var lidt mere interessant. Dog var jeg ret sikker på, at jeg havde set armbåndet før...

Billede fra veromoda.com


Som storforbruger af H&M, tog det ikke mange sekunder, før jeg kom i tanke om, hvor jeg havde set det før - H&Ms hjemmeside. Er det bare mig, eller er det ikke set samme armbånd? Og hvis Vero Moda har lavet deres eget, er det så en kopi? Lidt mystisk...

Billeder fra veromoda.com + shop.hm.com


5 kommentarer:

 1. Det ser godt nok ud til, at det er det samme armbånd - gad vide hvad der lige er sket? Lidt sært.

  SvarSlet
 2. Måske har de samme kinesiske leverandør? :D

  SvarSlet
 3. Emma Lovise: ja gør det ikke? Måske har Mona ret.

  Mona: det var også noget af det jeg tænkte på, men det er trods alt to store virksomheder (H&M og Bestseller). Min anden tanke var, at en stylist havde dummet sig.

  Jeg er godt nok lidt nysgerrig.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Jeg købte engang et par rigtig fine øreringe i Pieces. Det var sådan nogle flade runde nogle med et meget specielt mønster i. En sæson senere var præcis de samme øreringe til salg i H&M.
  Så det er bestemt ikke første gang.

  (Det værste er nu at mine var dyrere end dem magen til i H&M, selvom de sikkert kom fra samme leverandør... Hvad er priserne på de her?)

  SvarSlet
 5. FrkBlabla, øv, men det er godt nok lidt vildt, at det er samme sæson her. Man kan ikke købe armbåndet på Vero Modas hjemmeside, så jeg ved ikke, hvor meget det koster.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.