fredag den 23. oktober 2009

I dag: sort kjole og lidt bling

I dag har jeg en af mine elskede sorte kjoler fra H&M på . Jeg købte fornyligt en ny, som jeg må få vist jer, lyset har bare ikke været til det, men denne her er ved at været et par år gammel. Jeg tror, jeg kunne leve i i sorte hverdagskjoler fra H&M - eller det gør jeg jo egentlig også. Armbåndet fra Forever21 er jeg altså rigtig glad for, og det er perfekt til sorte kjoler. Det kommer I nok til at se en del til. Neglakken er fra ELF i farven plum. Den er meget mørkelilla, hvilket nok egentlig er min yndlingsfarve til negle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.