lørdag den 24. oktober 2009

Blogaward

Ja jeg har jo været så heldig at få hele to blogawards en fra BetinaBLog og en fra Beam, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, selvom der måske gå lidt inflation i dem ;) Jeg kan godt lide tanken om rose andre blogs. og så er det da også meget dejligt at få ros selv...

Der hører nogle regler til denne blogaward, som i kan se nedenunder:


- You have to put in a song that makes you happy.

- You can tag as many people as you like, there is no limit.

- Say at least one thing about each blog you tag, that will make them smile, something nice about their blog that makes you smile when you read it! :DJeg kan rigtig godt lide musik, og der er faktisk en hel del numre som gør mig i godt humør, to af dem har jeg blogget om før, og de nok de ultimative, når det gælder om at få mig i godt humør, men som sagt har de været på bloggen før (her og her). Så nu har jeg valgt et nummer, der får mig til at danse og danse helt i gennem, det er også perfekt til at komme i fest humør. Jeg vil ikke komme ind på teksten, det må I lige selv vurdere, men dans nu! Kings of Leon med SoftOg så vil jeg da også godt sende prisen videre. Jeg har valgt efter nogle af de blogs, jeg godt kan lide, så hvis de har fået den før, kan de bare tage rosen til sig.

Kia med Fierce og fattig på su: Jeg har læst hendes blog næsten fra starten af, og hun er dejlig nede på jorden og kommer med nogle interessante diskussioner om mode og blogging. Og så er det aldrig skidt men en blog om billig mode ;)

Helene med Blog a la Helene. Jeg har vist sendt en pris en gang før, men jeg synes Helene er ret sej, hendes blog er hyggelig, og jeg er ret vild med hendes bloggerinterview, som hun gør rigtig godt og personligt.

Mette med Modedullens skriblerrier. Jeg er nok ikke den eneste der går og håber på, at man kan være som Mette, når man en gang bliver mor. Desuden er der ofte lidt dybde i hendes indlæg, og de er skrevet godt (sjovt nok).

3 kommentarer:

  1. NICE CHOISE! jeg elsker den sang:) (god lørdag)

    SvarSlet
  2. Sidsel, Tak ;) Jeg er jo også vild med den

    Helene , Selv tak :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.