tirsdag den 27. oktober 2009

Bukser?

Jeg er egentlig mest til kjoler. Det har jeg ikke altid været, men de sidste mange år er bukserne flyttet ud af mit klædeskab, og kjolerne flyttet ind. Det sidste stykke tid har jeg dog haft trang til bukser, og lige nu er der et par på vej til mig, hvilket betyder, at jeg så vil have hele tre par bukser, jeg bruger. Jeg er stadig meget glad for kjoler, og jeg har lidt på fornemmelsen, at det er noget midlertidigt, og så er det jo dumt at købe sig et lager, ellers havde jeg nok kigget lidt mere på disse tre par.

Billeder fra topshop.com - boohoo.com - missselfridge.comVelourbukser fra Topshop til £50 - Mønstrede bukser fra Boohoo.com til £18 - Bukser med sløjfe fra Miss Selfridge til £30.

2 kommentarer:

  1. Kan rigtig godt lide de her bukser :D De er vildt flotte og ikke helt som alle dem man ser for tiden.
    Er lige blevet fast læser ;)

    SvarSlet
  2. Du har faktisk ret i noget, måske er jeg faldet for de bukser, fordi de er anderledes. Tak, og velkommen til :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.