mandag den 26. oktober 2009

Kære Hjemmet eller lign.

Kære Hjemmet

Når det bliver vinter og jeg skal bruge mine støvler har jeg ofte det problem, at de ikke kan stå af sig selv og slasker hen af gulvet. Nu har jeg fundet løsningen, og man skal bare bruge fire Hjemmet (eller to Elle US) og to elestkiker (jeg bruger dem, jeg får med, når jeg køber grillmad). Og så ruller jeg bare bladene sammen og kommer en elastik om hver (den skal helst side stramt). Så har man lige to holdere, som man kan putte støvlerne, der så kan stå oprejst. Når man ikke bruger holderne kan de bare stå på gulvet. Det er rigtig smart og koster ikke noget.


Mange hilsner

Vibeke, 72år.
Hehe, jeg har manglet noget til at holde mine ruskindsstøvler oppe, og i dag kom jeg så på denne løsning, som mest af alt minder om noget fra Hjemmet, men det virker altså. Jeg viste det også stolt til kæresten, der så kom til at sige, at så havde jeg jo også et sted, jeg kunne gøre af alle mine blade. Der tænkte han sig vist ikke rigtig om, for nu er jeg nødt til at købe en masse støvler, perfekt!


8 kommentarer:

 1. Smaaaaart! hvorfor har man ikke selv tænkt på det? q; Tak for tippet! (;

  SvarSlet
 2. Virkelig smart - og tænk at din kæreste bare sådan uden videre giver dig lov til at købe flere støvler ;-) Hehe

  SvarSlet
 3. Snedig fundet på alligevel :D

  SvarSlet
 4. Alle tre, Ja, jeg ved ikke lige, hvad der kom over mig - og så på en mandag ;)

  Emma Lovise, ja han var ikke lige så smart, eller også var han, for det er jo mine egne penge... Det bliver ihvertfald svært at argumentere for, at det skal være en post på budgetkontoen ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Hvor smart! Det skal afprøves.

  SvarSlet
 6. SUS, Tak, ja det koster jo ikke noget at prøve ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Hurra!!!! :D
  Hvor smart. Ihh jeg har længe gået og været irriteret over støvlerne lige netop falder sammen og ligger og ser helt døde ud. Og de dersens plastic holdere, butikkerne bruger, de koster jo kassen.
  Genialt :D

  SvarSlet
 8. Tak, nogle gange er det de små ting ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.