mandag den 26. oktober 2009

Up


Som alle andre bloggere (overdrivelse fremmer forståelsen) var jeg jo inde og se Up i 3D i går aftes. Det kan helt klart anbefales. Filmen var morsomt (og lidt sørgelig), og 3D effekten fungerede okay, men ikke optimalt. Der var nogle gange, hvis der var mange ting, der bevægede sig, hvor det blev sløret. Men generelt var det fint, jeg manglede lidt at få noget i hovedet, men det ville måske også for meget i længden. Jeg synes ihvertfald ,der er sket noget, siden jeg så Muppetshow i 3D i Disneywold for 11år siden.


Det er lang tid siden jeg har grinet højt i en biograf, men det gjorde jeg i går, og jeg gjorde det flere gange. Specielt fuglen, som jeg i øvrigt er sikker på, er baseret på min kærestes fugleimitation, fik mig til at grine. Jeg så forresten filmen i original versionen, hvilket var uden undertekster, men det er slet ikke noget problem.


Hvis jeg skal sige noget rigtig negativt om det her 3D halløj, så er det, at 105kr pr billet søndag aften er i overkanten, specielt når der ekstra mange reklamer (det var der i Cinemaxx i Århus). Nu var der jo heldigvis halv pris i går, men ellers løber det jo hurtigt op, hvis man også skal have popcorn og sodavand.


Da jeg sad i biografen i går, kom jeg til at tænke på, første gang kæresten og jeg var i biografen i Århus. Vi var stadig i gang med at flytte ind og var kørt lidt fast i at male lofter, så derfor trængte vi til en biftur. Det hele var også fint, og vi kom ind og satte os i salen, og så skete der to ting. Det gik lige pludselig op for os, at alle omkring os snakkede jysk. Det var første gang, hvor der havde været mange mennesker omkring os, og der gik det lige som op for os, at vi faktisk var flyttet til Jylland, en lidt spøjs følelse. Den anden ting, der skete, var, at reklamerne gik i gang, og så var det stilbilleder for lokale virksomheder. Det har jeg godt nok aldrig prøvet i København, så endnu engang sad vi med følelsen af at være flyttet til provinsen. Da vi kom hjem så lofterne forresten fine ud, de skulle bare tørre.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes også, at UP! var lidt sørgelig - men jeg skraldgrinede rigtig mange gange i biografen.

  Jeg har det lige omvendt; Jeg er jyde, og jeg mærker tit, at jeg er kommet til Staden, men det er nu ikke sådan, at jeg føler mig som en bondeknold! Jeg har tit tænkt på, at snakke med dyb, vestjysk accent en dag - bare for at se hvordan folk vil reagere. Men man tilpasser sig - det føler jeg i hvert fald, at jeg har.

  Jeg håber da, at du er glad for at bo i Århus nu :-)

  SvarSlet
 2. Emma Lovise, jeg er glad for at bo i Århus (selvom jeg savner Nørrebro), det er en hyggelig by, og jeg var også glad for at flytte dengang. Det var mere følelsen, at man faktisk var flyttet til en anden landsdel, det havde vi ikke rigtig mærket før.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.