søndag den 25. oktober 2009

I need jewels

Billede fra ginatricot.com

Jeg så lige denne t-shirt hos Gina Tricot, det er egentlig ikke t-shirten jeg er interesseret i, men budskabet. Jeg har for tiden den største trang til "juvel"-besat tøj (udover ruskind). Jeg kan ikke rigtig forklare hvordan, og jeg kan ikke rigtig finde nogle billeder. Jeg har prøvet at stykke noget sammen, men det rammer ikke rigtigt. Hvis der er nogen, der er tankelæser, må de gerne sige til, hvis de ser, det jeg tænker på til en rimelig pris. Ellers er der også 100stk gennemsigtige plastikjuveler på vej til mig fra Ebay, så må vi se, om jeg selv er i stand til at lave noget, der minder om det i mit hoved.


Kender I det, at man har en forestilling om et stykke tøj eller nogle sko i hovedet, men man kan bare ikke finde det i butikkerne?
Billeder fra net-a-porter.com - theoutnet.com - topshop.com - missselfridge.com - asos.com


2 kommentarer:

  1. Det sker konstant!
    Jeg håber du finder ud af noget med juvelerne fra eBay, det lyder spændende :)

    SvarSlet
  2. Tak. Ja, jeg synes også det er spændende ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.