tirsdag den 20. oktober 2009

Hov, lagersalg i Århus i dag?

Jeg faldt lige over, at der skulle være lagersalg i Århus fra i dag til lørdag. Det skulle foregå på Tordensjoldsgade 25, 8200 Århus N kl 11-18 tirsdag-fredag og 11-16 lørdag. Problemet er, at jeg er lidt i tvivl om, hvilke mærker det er? Altså jeg kan godt se der står S'nob og Margit Brandt, vil gerne vide om der er andre... Jeg ville bare lige høre, om der er nogen, der ved om det er noget værd?
PS. jeg skal nok melde tilbage, hvis jeg får tager derhen.

3 kommentarer:

 1. altså hvis det er det jeg tror det er, så er det med en masse mærker sammen, de har altid åben som en butik. men ved ik om det er det? lyder bare sådan :) men hvis det er det så er det ret godt.

  SvarSlet
 2. hmm, jeg var dernede i weekenden - så vidt jeg husker er det kun de to mærker du nævner samt st. martins som der står på hjemmesiden, og så noget forskelligt herretøj. og nogle smykker, men jeg har glemt mærket.

  der var nogen meget fine ting imellem, men jeg tror man skal være glad for mærkernes udtryk generelt, og det er jeg vist desværre ikke rigtig, så der var langt mellem det der fik mit hjerte til at banke hurtigere.

  priserne er okay, men jeg fandt ikke noget som var voldsomt billigt (men nu er jeg også bare en fattigrøv, det kan godt spille ind)

  God jagt - det er altid forsøget værd!

  SvarSlet
 3. Tak for info begge to :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.