mandag den 19. oktober 2009

Så kom der en pakke.

Eller jeg kom ind af døren, og så at der lå en seddel fra postmanden, men heldigvis havde jeg lige spottet ham nogle opgange nede, så jeg smed lige mine varer ind, og så løb jeg ned af trapperne for at fange postmanden, hvilket jeg gjorde. Jeg elsker at modtage pakker, men jeg hader skulle vente til næste dag for at få dem. Jeg gik endda tidligt over for at købe ind, fordi jeg vidste at posten ikke kom så tidligt. Jeg tog åbenbart fejl...

Nå men, jeg fik støvlerne fra Miss Selfridge, og jeg er ret glad for dem. De passer i størrelsen og de ser ret fede ud, desværre er hælen lidt højere, end jeg havde regnet med. Når de skrev mid heel height, så troede jeg at det var ca 5 cm max 7cm. Men det er altså 9cm, og det er mere end jeg orker at trave rundt i mange timer ad gangen. Jeg er nu stadig glad for dem, og til 200kr er det helt klart et fund.

6 kommentarer:

 1. De er super fine! Jeg glæder mig til mine kommer.... jubiii :)

  Marlene
  / http://malsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De er da et fund til prisen.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Malsen, ja de er! Det kan jeg godt forstå :)

  Chau, ja, jeg vil nok også kalde dem et fund

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hejsa..
  Jeg har også købt dem, og de er lige kommet ind af døren. Synes dog de er meget stramme hen over foden. Det gør allerede ondt bare når jeg prøver dem på. De er lange nok, så skal ikke være større. Men giver de sig lidt, tror du? Har dine givet sig?
  Eller skal de sendes retur?
  -Sara!

  SvarSlet
 5. Hej Sara.
  Mine strammer ikke nogen steder, så hvis det gør ondt nu, ville jeg nok sende dem retur eller sælge dem videre (mon ikke det bedre kan betale sig?). Er din fod "stor" normalt? For mine fødder kan vist ikke kaldes små,så det kunne evt være en fejl? Hvor ærgeligt!

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Tak for hurtigt svar. :-)
  Ja, det er aldrig et godt tegn at de gør ondt med det samme. Det er også kun på den ene, så overvejer lidt om det mon er en fejl. For mine fødder er en helt normal 37. Har ikke oplevet det før.
  -Sara!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.