lørdag den 7. november 2009

Mine nye (brugte) vinterstøvler

Jeg lå stadig under dynen og hørte Mads og Monopolet på P3, da det ringede på døren kvart over ni. Det var pakkeposten med en pakke til mig -mine vinterstøvler som jeg har købt på ebay til ca 160kr. Jeg købte dem for 4 dage siden, så det er gået stærkt. De er fra French Connection og nok fra 80'erne, men de er stort set ikke brugt, og der er intet slid. Nå ja, så passer de perfekt, rimelig heldigt ;) Jeg er ret vild med, at læderet er så råt, men formen er helt klassisk. Så skal jeg nok også klarer mig gennem vinteren med mine ruskindsstøvler fra Føtex, dem med spænder og høj hæl fra Miss Selfridge og så disse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.