torsdag den 17. december 2009

Vigtigt om konkurrencen

Ja, desværre har Kranz & Ziegler rodet rundt i det, så min bestilling havde gemt sig, imens er både stjernehalskæden og stjernearmbånd totalt udsolgt og ikke kommer tilbage. Status er altså ingen stjernehalskæde til undertegnede og desværre heller intet armbånd til konkurrencen. Øv. Selvfølgelig kommer der et andet andet smykke i stedet for (selvom det jo ikke kan være lige så fint, suk). Jeg må indrømme, jeg er ret irriteret og skuffet.


I det mindste har jeg lige lavet min egen stjernehalskæde, som jeg så må trøste mig med. Den var forresten rigtig nem og billig at lave, hvis der er nogen der sukker efter en stjernehalskæde.


Der kommer mere info hurtigts muligt om det nye smykke. Konkurrencen er forlænget en uge til d. 24. december kl 12.oo


Du kan finde konkurrencen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.