søndag den 31. januar 2010

Søndagshygge: etsy.com og hindbærsnitter

I dag er sådan en rigtig søndag med afslapning og hygge. Jeg har bagt hindbærsnitter, som faktisk blev rimelig gode, vi manglede bare krymmel, og så er jeg virkelig ikke verdensmester i glasur. Noget andet, jeg synes, er hyggeligt at lave om søndagen er at lede efter nye diy-projekter på etsy.com. En af mine yndlings sælgere er RockChix Jewellery Supplies (øverste billede), jeg elsker, at det hele koster $1, det minder mig om en slikbutik, hvor man kan købe 1 kroner slik. Det er også der, jeg købte materialerne til min stjernehalskæde.

En anden sælger hvor jeg kan bruge en del tid er Dangs Supplies, Jeg synes virkelig, der er nogle fine ting, min yndlings er de fine grenevedhæng, dem skal jeg snart have fat i. Priserne for tingene på nederste billeder lægger mellem $3,95-$4,75 for 2-4 stk, så det er stadig fornuftigt. Der er også mange andre gode butikker på etsy med mange fine charms og vedhæng, så man billigt selv kan lave lidt smykker, de fleste (også ovenstående) sælger og kæder og låse.

Billeder fra etsy.com/shop/rockchixsupplies

Billeder fra etsy.com/shop/DangsSupplies2 kommentarer:

  1. HOLD KÆFT, jeg elsker hindbærsnitter. Og de der ser da bare helt fantastiske ud. Jeg får helt lyst til at droppe min ng-aflevering og bage hindbærsnitter i stedet for. Gad vide om vores lærer ville godtage et par hjemmebagte hindbærsnitter i stedet for 5-10 sider om befolkningsudvikling. Det ville ikke gøre mig noget!

    SvarSlet
  2. Pernille: Hindbærsnitter er super lækre, det er opgaver om befolkningsudvikling ikke, så jeg kan kun forestille, at din lærer vil blive glad. Du må huske på, at læreren også skal sidde og rette 20-30 opgaver, og så er det da sjovere at spise hindbærsnitter ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.