mandag den 1. februar 2010

Drømmekjolen

Hvis jeg kun måtte købe et stykke tøj, ville det være en sort slåomkjole, det er helt klart det perfekte stykke tøj i mine øjne. Den er sort, den både bruges til fest ogtil hverdag og så sidder den fantastisk (ihvertfald på undertegnede). Jeg havde en gang en næsten perfekt en af slagsen, som jeg havde købt i Message, og den var min yndlingskjole i lang tid. Til sidst døde den, og der var intet at gøre. Siden har jeg ikke kunne finde en lige så god slåomkjole - ihvertfald ikke i highstreet butikker. Jeg købte på et tidspunkt en fra American Apparel, men den var en stor skuffelse. Jeg leder stadig efter en erstatning og den ultimative slåomkjole må komme fra Diane von Furstenberg, det er nok en af de få steder, hvor det vil give mening for mig at "invistere" i tøj, da jeg ville bruge den så ofte. Deværre må den forblive en luksusdrøm indtil videre.Billede fra net-a-porter.com

6 kommentarer:

 1. den ser altså også virkelig fantastisk ud! jeg synes slå om kjoler er virkelig lækre og flatterende og ejer også selv 2. jeg synes bare jeg kommer til at se alt for "moden" ud, hvis du forstår?

  SvarSlet
 2. Betina: Jeg husker det ikke som om, jeg så særlig "moden" ud, da jeg havde min i gymnasiet. Hmm jeg kan ellers godt forestille mig det. Så nu sidder jeg og tænker tilbage på, hvordan jeg stylede den dengang, og det var vist med masser af store armbånd - måske var det det?

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^haha, jeg har svært ved at beskrive følelsen ;b jeg synes slå-ommer er vildt fede og feminine, så i princippet burde det være noget af det fra min kjole der blev brugt hyppigt, men af en eller anden grund får jeg sådan en eller anden "hip mor sidst i 20'erne" vibe - hvis du forstår? :)

  De gange jeg har haft mine på har det været med farvede tights og wedges, men det føles stadig lidt "mystisk". - så når du engang får skaffet dig en god slå om igen kunne du jo passende lave et indlæg med forslag til styling ;b

  SvarSlet
 4. Ja, men med mit held så finder jeg den jo først, når jeg er en hip mor sidst i 20'erne :(

  Jeg har en kjole hvor jeg også får den vibe, det er ellers også én, jeg er glad for. Det er egenlig sjovt...

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. nej, sådan må det ikke gå ;b

  hvad er det for en kjole?

  SvarSlet
 6. Det er en mønstret/batik/pink kjole fra H&M trend, jeg tror aldrig, den har været på bloggen, men det kan være, den skulle det.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.