tirsdag den 2. februar 2010

Lidt hjemmedrapering

Jeg kom lige til at kigge lidt på den fine H&M kjole , der hang i mit skab. Jeg fik næsten ikke brugt den i sommers, så nu ville jeg lige se, om jeg kunne bruge den på en anden måde. Jeg har forsøgt at bruge den som nederdel og så drapere den lidt. Jeg kan godt lide resultatet, desværre er det lidt svært at se helt på billeder, fordi stoffet er så mønstret. Det bliver ikke i dag jeg får den brugt, men når sneen forsvinder, vil jeg nok tage den i brug.

5 kommentarer:

 1. Hvor smart.. :) Har faktisk også den kjole liggende, men har da slet ikke formået at tænke lige så kreativt som dig.. :)

  SvarSlet
 2. Signe: jeg har kun brugt en sikkerhedsnål så det er til at overskue :)

  Betina: Tak :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ej hvor fint, godt tænkt

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Katja, tak skal du have :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.