lørdag den 30. januar 2010

Endnu en bagside #2

Jeg har skrevet om det før, men det er måske også en af de ting, der har betydning for mig, når jeg shopper, nemlig forside vs. bagside. Jeg kan blive godt skuffet, når jeg finder en ellers fin kjole med spændende print, og det så kun sidder på forsiden. Det er næsten endnu værre med pailletter, det ligner jo, at den ikke er færdig. Jeg synes mest man ser på billigt tøj, og der giver det på en eller anden måde mening, eller noget med at kvalitet og pris hænger sammen. Nogle gange skuffer lidt dyrere ting mig fx Christopher Kane for Topshop eller i Topmodel. Nu faldt jeg lige over den fine taske fra Rika med stjernenitter, ikke en nyhed, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået kigger rigtig på den før nu. Og så blev jeg skuffet... Jeg synes altså, det ser halvfærdigt ud når der ikke er nitter på bagsiden. Det kan godt være det er bagsiden og en del vender ind mod én selv, men det ødelægger oplevelsen, og man kan jo stadig se noget af bagsiden.


Billeder fra my-wardrobe.com

6 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke være mere enig!
  Det ser bare rigtig sjusket ud :(

  SvarSlet
 2. Det er virkelig en skam, at der ikke er noget bagpå. Den ser ret fesen ud bagpå, når den er fed nok foran!

  SvarSlet
 3. Det giver jeg dig helt ret i! Fandt på et tidspunkt en quiltet tote i UO og den var rigtig fin men kun quiltet på forsiden. Ødelagte taske helt forfærdeligt.

  SvarSlet
 4. Nicholaine: Ja, sjusket er vist det rgitige ord

  Camilla: Jeg synes også den er super fed foran...

  Advo: Det er utroligt at de ikke også bare gør det på bagsiden

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Kan godt følge din tankegang, men lige med tasken kan jeg ikke helt lade være med at tænke på, at den ville smadre ens bluser og jakker, hvis der var nitter på den anden side også... :)
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Anna: Det har jeg også tænkt på, men jeg synes ikke det holder for sådan en dyr taske, så må man sætte nitterne ordentlig fast.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.