søndag den 21. marts 2010

Lady og Vagabonden

Jeg vil gerne have dem begge, selvom jeg kommer til at tænke på Lady & Vagabonden, når jeg nu ser dem sammen. Så kan man jo også vælge, hvem af dem man helst vil være - lige nu er jeg mest på Vagabonden. Stiletterne er fra Booho og koster £30, og støvlerne er fra Topshop og koster £40. Når vi nu er ved sko, så skal jeg lidt senere hente et par, jeg har købt på på trendsales. Det er nogen jeg har blogget om, og som jeg var ret ærgerlig over, at jeg ikke købte. Der kommer selvfølgelig et indlæg senere.

Billeder fra boohoo.com - topshop.com

2 kommentarer:

 1. Jeg skrev lidt med søs, som har søsblog.dk, og hun købte dem fra Topshop. Hun har dog returneret dem, da der gik hul på snuden, og hun fik desuden at vide, at det ikke var første gang, at de oplevede den fejl på støvlen :) jeg ved selvfølgelig ikke, om de har fået tjek på det, det er ikke så længe siden hun skrev indlægget.

  - Tanja
  http://theartistichideout.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tanja: uh, tak for anmeldelse :) selvom det da lyder dumt, de så bliver ved at sælge den.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.