søndag den 21. marts 2010

Zaraballerinaer

Tilbage i slutningen af november var jeg med Solsikken i Malmø, hvor jeg faldt over nogle meget fine ballerinaer fra Zara, desværre kunne jeg ikke forsvare at købe dem med julen lige om hjørnet, så jeg håbede på, jeg kunne finde dem i København eller Århus i januar. Det gjorde jeg bare ikke, så jeg har gået og ærgret mig, men nu fandt jeg på trendsales (jeg har både søgt dér og på ebay), og så slog jeg til. Det viste sig, at de havde lidt skrammer, men jeg fik et afslag og endte på 200kr, hvilket jeg er fint tilfreds med. Nu glæder jeg mig bare til, det bliver lidt varmere, for det var godt nok en lidt koldt tur, da jeg skulle hente dem.


10 kommentarer:

 1. De ser godt nok skønne ud! Dem kunne jeg godt tænke mig på mine fødder :)

  SvarSlet
 2. Super fine! Dem kan jeg godt forstå du hapsede...

  SvarSlet
 3. Jeg rendte også ind og ud af Zara i en periode, i forsøget på at få fingrene i de sko. de er virkelig fine.

  SvarSlet
 4. He he... Så har vi da mødt hinanden i dag ;)

  SvarSlet
 5. Sanne & Malesen: Ja de er rigtig fine!

  Nora: Det lyder som mig :)

  Ditte: Hehe, hvor sjovt! Jamen, tak for handlen :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. De er nemlig rigtig rigtig fine, og jeg var selv så heldig at nuppe et par i Zara i sidste uge :o)

  SvarSlet
 7. Jeg stod med ballerinaerne i hånden sidst jeg var i københavn. Men da jeg skulle nå mit tog og der var KÆMPE kø blev jeg nød til at lægge dem fra mig. Der går ikke en dag hvor jeg ikke ægrer mig over det :(

  Julie

  SvarSlet
 8. Cille: jeg læste det lige på din blog, der var du heldig!

  Julie: Nej, hvor ærgeligt! Hvis det var den i Kbh på strøget, kan jeg anbefale at gå op i børneafdelingen en anden gang, der er sjældent kø.

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. jeg har også købt mine fornylig på ts og gav bare ingenting, så jeg er en happy camper :-)
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Katja: Det kan jeg godt forstå :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.