lørdag den 29. maj 2010

Haps

Så hapsde jeg lige en halskæde og to armbånd fra min mor (havde fået lov). Sølvarmbåndet (der skal pudset) har været min mormors, og det passer ret godt med mit andet armbånd fra min mormor. Halskæden købte min mor, da hun var til kvindekonferrence i Afrika i '85. Jeg havde tænkt på den, da jeg synes, den passer så fint med den etniske/tribal ting jeg render rundt om drømmer om for tiden. Jeg kan ikke huske om armbåndet også er derfra, men det er træ. Til gengæld er jeg slet ikke i tvivl om årstallet, for 9 mdr efter min mor kom hjem fra den konferrence, kom undertegnede til verden  ;)

2 kommentarer:

  1. Der er heller ikke noget bedre end smykker med historie! De er fantastisk flotte ..

    SvarSlet
  2. Hej,

    Jeg har lige flyttet min blog hen til mit eget domæne, så ville høre, om du ville ændre mit link i din blogliste til fashionisonfire.com ?

    - Senette :)

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.