lørdag den 29. maj 2010

Lidt af hvert

Så er jeg i København igen, kæresten skulle til noget halløj i Kbh i morgen og så gad jeg ikke blive i Århus, så jeg skal spise brunch med Solsikken og Mormor i morgen. Det er godt nok lang tid siden jeg fik brunch sidst, og det er buffet, så jeg overvejer at faste, men jeg skal op til min søster og svoger og have lækker mad i aften, så det går jo ikke, der bliver  dog ingen tebirkes i morgen, som jeg ellers plejer at få, når jeg er i Kbh. Generelt er det vist bare en weekend med god mad, de gamle kom lige hjem fra sommerhus med lækker pebermakrel (elsker pebermakrel) fra Det lille røgeri i Stege (kan klart anbefales, det ligger i den gamle sukkerfabrik), som kunne lægges på min fars hjemmebagte rugbrød og pyntes med radiser fra drivhuset. Luksus. 

 Og så fik jeg mit nylontråd i går, så jeg har fået knyttet nogle armbånd (guide). Jeg har købt tråden lidt tyndere og det synes jeg egentlig fungerer rimelig godt. Jeg har tænkt mig at lave et par stykker mere af de røde med en eller to perler og så bruge dem sammen.    

3 kommentarer:

 1. De er altså super flotte, de armbånd der. Jeg har skam læst din guide - jeg er bare for u-fingerfærdig til nogensinde at kunne lære det (;

  Og lækkert med en weekend med god mad!

  Wunder Barn
  / Kittie

  SvarSlet
 2. Kittie: Ja super lækkert med mad :) Det er ellers ikke så svært. Mange tak!

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. De er godt nok fede de armbånd :)

  Måske man skulle begive sig ud i et flette projekt... smiler

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.