søndag den 9. maj 2010

Ikke flere kjoler

Det er ikke så lang tid siden at jeg sagde til mig selv, at NU skulle jeg ikke købe flere kjoler, og hvad gjorde jeg så? Jeg gik ud og købte kjoler. Fine og billige kjoler men ikke nogle jeg manglede. De er alle fra H&M, og der er flere der lokker fremover specielt nedenstående. Nu fik jeg jo nogle gavekort i fødselsdagsgave, og de skal selvfølgelig også bruges til noget sjovt - og kjoler er sjove, det er helt klart mine sko og tasker, hvis I forstår. Da jeg fortalte min kæreste om kjoleproblemet, sagde han, at det også var grunden til, han ikke tog mit pladsproblem i klædeskabet helt alvorligt, jaja kæreste. Men han har jo ret, der kommer ikke mere plads, når jeg bare propper mere ind. Derfor har jeg også besluttet at retunere både en af Sonia Rykiel kjolerne (den med stenene) og den gule mønstrede til 60kr, for jeg mangler dem jo virkelig ikke. Så kan det være der bliver plads til nedenstående i den nærmeste fremtid. Lige gyldigt hvad må jeg hellere få ryddet lidt ud i garderoben, og så er der vist midlertidigt shoppestop - ihvertfald hvad kjoler angår (det gælder altså ikke de to kjoler).

PS. Hvis du er interesseret i den stribede kjole med rhinsten fra Sonia Rykiel i S for 100kr (+ porto), så sig lige til. Jeg afleverer den tirsdag. 

Billeder fra hm.com

6 kommentarer:

 1. Hvad kostede den til højre og er den fra Trend?

  SvarSlet
 2. Jeg ved det ikke, den skulle komme i uge 19-22, jeg gætter på den kommer til at koste 180kr-200kr. Jeg har også skrevet om den her. Jeg har tænkt mig at holde øje med den, så jeg skal nok skrive, når jeg ser den.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor finder du billederne på H&Ms webside?

  SvarSlet
 4. Christine: hm.com -> Press -> Image gallery -> download without a password :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Kunne du ikke lige ligge et billede af den kjole ind du vil af med? :-) Kan ikke lige huske den ;-)

  SvarSlet
 6. Anonym: Den er i det link, hvor der står Sonia Rykiel kjolerne ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.