onsdag den 5. maj 2010

Striber og pailletter

Det er i den grad discounttøj i dag. Toppen købte jeg i går hos H&M til 39,95kr, og pailletbukserne fra Vero Moda købte jeg jo på udsalg til 50kr. Halskæden er min dejlige stjernehalskæde, som jeg har forsømt lidt til del for koglehalskæden, men den er jo DIY og har vel kostet ca 20-25kr

11 kommentarer:

 1. Toppen se sød...

  Kristina
  http://www.materialgirlbcn.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor ser det outfit bare rigtig behageligt ud :)

  SvarSlet
 3. Hi HI tak fordi du kigger med, jeg har lidt svært ved at finde rundt... :)

  SvarSlet
 4. Kristina: tak, det synes jeg også :)¨

  Pernille:Det er det også :) orker heller ikke andet fordi kroppen brokker sig.

  Rikke: Jamen selvfølgelig, du skal bare sige til, hvis du har bruge for hjælp :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Det er det værste ved mode blogs - når personen har noget på man bare SÅ gerne selv ville eje, og man ikke kan finde det ;)
  Jeg synes det er et dejligt outfit! GI MIG! ;)

  SvarSlet
 6. Michelle: Tak, det er så til gengæld noget af det bedste at så sådan en kommentar :) Men det er altså ikke så svært at få fat i, toppen er jo stadig i butikkerne, halskæden var nem at lave, og man kan stadig få rimelig billige pailletbukser hos fx Vila og Asos.

  - Vibeke

  SvarSlet
 7. Vibeke: Det var også lidt meningen at komplimentere dig ;) Ja - jeg skal på fisketorvet i weekenden så må se om jeg kan finde noget der for synes ikke jeg har været heldig her på nettet, dem jeg har fundet har siddet stramt over det hele, ligesom alm. bukser eller leggins, men det ligner at dine sidder lidt løst og det synes jeg er meget federe! :)
  Jeg er vild med din blog også iøvrigt! Følger med dagligt :)

  SvarSlet
 8. Tak skal du have Michelle :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Hej igen Vibeke.
  Må jeg låne billedet af dig til min blog? Da jeg skriver et indlæg om de paliet haremsbukser jeg ikke kan finde, men som jeg har været forelsket i siden jeg så dem her på din blog :-)

  Vh Michelle

  SvarSlet
 10. Ps. jeg skal selvfølgelig nok skrive din blog på, og at jeg har lånt billedet af dig :-)

  SvarSlet
 11. Michelle: ja det må du gerne :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.