mandag den 27. december 2010

Årets julegaver

Åh, sikke nogle travle dage! Men også hyggelige, selvom jeg dog er lykkelig over ikke at have nogen planer i morgen. Jeg har brugt de sidste tre dage på familie og på at spise. Jeg kan slet ikke overskue mad længere, men det var jo lækkert, mens det stod på.  Og så blev de også tid til årets julegaver, jeg fik faktisk gaver både juleaften, 1. og 2. juledag, så det er blecvet spredt godt ud. Årests tema må viat være stjerner, jeg fik ihvertfald både stjerneøreringe, et stjernetørklæde og så lovningen om en fin stjernehalskæde og 4 mdrs abonnement på eurowoman. Så fik jeg 2 stk gavekort til H&M(uh, det bliver jo ikke plads i skabet!), en klassiker for mit vedkommende, det samme er clinique mascaraen. Det er også ting jeg bruger ofte begge to ;) Der var også flere par strømpebukser, en kashmir børnecardi i pink fra H&M, en fin nitteclutch, en sort tunika fra H&M (som jeg glemte på billedet) samt et årskort til Louisiana. Fine fine gaver, det eneste der skulle byttets var et par strømpebukser, men det er gjort nu. Jeg håber, I også fik nogle gode julegaver.

1 kommentar:

  1. Til info er tasken fra Mimic Copenhagen, som du kan finde meget mere om på:
    www .mimic-copenhagen. com

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.