mandag den 27. december 2010

Ny LBD

Jeg fik brugt lidt af mine gavekort til H&M, kastede nemlig lige en hund efter denne lbd. Den er rigtig fin på, og kan sikkert bruges til meget. Jeg regner med at det bliver min nytårskjole. Jeg var egentlig på jagt efter noget med farver, men denne er billig og fin og så må tilbehøret bare have lidt farver. Jeg har lært at min nytårskjole ikke skal være en af mine yndlingskjoler, for jeg ender altid med at få champagne ned af ryggen, men den skal jo stadig være fin, jeg vil bare ikke gå og passe på hele aftenen, det er for kedeligt.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.