lørdag den 22. januar 2011

Den røde taske og lidt om at shoppe

Ja, det bliver sidste køb i lang tid, men jeg glæder mig godt nok til den kommer. Og når den når frem, så er det lige under tre måneder, siden jeg første gang skrev om denne taske, dengang kostede den £55, nu stod den til £16,50, og så var der lige en 10% rabatkode, så den endte £14,85. Det var lige £40 i besparelse på tre måneder. Det er et ret godt eksempel på, hvordan jeg shopper. Jeg kan ofte godt vente lidt tid, på de ting jeg gerne vil have, hvis jeg har på fornemmelsen at prisen falder. Hvis jeg ikke vil have en ting, når der er gået fx tre måneder, så er det jo heller ikke noget jeg skulle have haft fra starten. Jeg køber ting, som jeg har planer om at beholde altid, og hvilken sæson det er fra eller om det matcher nuværende trends er ikke så vigtigt. 


Billeder fra asos.com

7 kommentarer:

 1. Og din shoppestil beundrer jeg meget - man må sige du bare har sans for det og finder nogle gode køb til super priser. Glæder mig til jeg kan lokke dig med i butikker og få tips fra en erfaren shopper :)

  SvarSlet
 2. Tak! Nu må jeg jo ikke købe noget selv det næste stykke tid, så jeg kan nok godt lokkes med ud for at bruge andres penge på gode tilbud ;) jeg er lige ved at rydde op i tøjet, inden det hele skal til kbh, og der er ved at være en god gives-væk-bunke, hvis det var noget :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Det er sikkert noget - men jeg kan jo ikk se det hvis du smider det ud i århus :) Glæder mig i hvert fald til du kommer herover!

  SvarSlet
 4. Hov nej, det kommer med over, det får bare ikke lov til at flytte med ind ;) Jeg glæder mig også!

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Nåå super så vil jeg da gerne gennemrode det :)

  SvarSlet
 6. Det er altså også det bedste, når man virkelig føler man har gjort et kup :) Det er virkelig en god egenskab at have is i maven, på det punkt.

  SvarSlet
 7. Pernille: Du kan jo lige kigge når v i ses.

  Betina: Ja, de gode kup er det bedste. Og så er super med is i maven, det har sparet mig mange penge.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.