fredag den 21. januar 2011

Skindnederdel og ny body

Der var jo nogen, der efterlyste billeder er skindnederdelen på, og her er den så. Den er ikke så skinnede som billederne, men sådan er det jo med blitz. Jeg er vist kommet frem, at jeg beholder den, den er jo meget pæn. Jeg synes forresten, at bodyen jeg købte i dag fungere ret godt med nederdelen, den kombi vil jeg nok bruge igen.

Og så undskylder jeg lige vinterblegheden, måske mest for min egen skyld. Langt det meste af tiden har jeg det rigtig godt med min krop, men der er da enkelte dage, hvor alt bare ser lidt forkert ud, og jeg tror heller ikke en stor portion kartoffelmos og mørbradgryde lige inden ligefrem hjælper. Men det er jo det gode ved blogs, der er ikke strenge regler om højde og vægt, vi ser ud som vi gør :)

4 kommentarer:

 1. Det er en fin body. Den vil jeg også lige ind og se lidt på.
  Men du har helt ret. Der er ingen strenge regler om, hvordan man skal se ud... Derfor undrer det mig meget, at du altid slører dit ansigt? Selvom det kun er ansigtet du slører, så synes jeg at det er distraherende, og svært at se det fuldendte look (selvom jeg godt ved, at det er tøjet, du vil fremvise) :) Hilsen Tania

  SvarSlet
 2. Hej Tania: Grunden, til jeg slører mit ansigt, har ikke noget med udseendet at gøre, det har jeg ikke nogen problemer med. Men jeg er generelt et meget privat menneske, og jeg har ikke den store trang til at blive genkendt (jeg har heller aldrig haft nogen drøm om at blive kendt). Jeg har også nogen gange haft det mærkeligt med at blogge, fordi man nemt kommer til at dele meget med fremmede mennesker. Jeg ved fx intet om dig, men du har muligheden for at vide en hel del om mig, og som den private person jeg er, har jeg brug for at have nogle ting for mig selv fx mit ansigt.

  Jeg vil dog gerne overveje, hvordan jeg kan gøre det mindre distraherende :) Evt helt uden hoved?

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg synes du gør det så lidt distraherende som det er muligt når nu du - forståeligt nok - ikke vil vise ansigt. :-) Helt uden hoved vil gøre det sværere, eller mere distraherende så bare forsæt som du gør nu :-)

  SvarSlet
 4. Michelle: Ok mange tak, det er jo meget rart at vide, det er nemlig lidt tricky nogle gange.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.