mandag den 21. februar 2011

30 for 30: Dag 10

Yay, endelig et dagens, det er egentlig fra i går, i dag er jeg igen ramt af sygdom. Jeg glæer mig så meget til det hele kommer tilbage til normalen igen. Fx savner jeg virkelig at mit tøj kan komme op at hænge - stakkels kjoler. Vi skulle egentlig have været i Ikea i dag for at købe ind til klædeskab samt nogle andre ting, men det var vi ikke friske nok til. Det er nok heller ikke så godt at tage svækket i Ikea, hvis man skal komme helt igennem. Nu vil jeg grave mig ned under dynen igen. Skulle man aldrig have en normal hverdag igen?Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.