søndag den 20. februar 2011

Kaos vs orden

Lige et før- og efterbillede fra da mine magasiner kom på plads. Jeg havde egentlig valgt at smide en del af dem ud, da vi skulle flytte  - bl.a. fordi de er pisse tunge og ikke sjove at slæbe på. Nu kom de så med til Kbh alligevel, jeg havde svært ved at smide dem ud, jeg finder stadig inspiration i dem og der er altså også for mange penge. Så nu er de sorteret og lagt på hylder. Den meget opmærksomme læser vil bemærke at jeg ikke har fået malet hylderne som jeg ellers har planlagt, det kommer dog lidt efter lidt, når vi er kommet mere på plads.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.