søndag den 20. februar 2011

BogtipHehe, så har jeg ikke blogget ordentligt i mange dage, og så starter jeg med bøger? Nå, men det er hårdt at flytte og så skulle man da også lige blive syg. I dag fra kl. 12-17 er sidste dag for det hollandske bogudsalg i Helligåndshuset ved Helligåndskirken (inde ved strøget), hvilket betyder bøger til en femmer(mener jeg det er). Der er jo en god chance for at få lidt nyt (eller gammelt) ind i bogreolen. Specielt for klassikere og lidt ældre bøger er der rig mulighed for at finde fine sager. Det kan være en god idé at have nogle forfattere at gå efter, da der plejer at være en god del bøger, selv den sidste dag og det kan godt blive lidt kaotisk. Selv vil jeg gå efter Solsjenitsyn, Dostojevski , Steinbeck, Hemmingway og Burgess, men jeg faldt over denne hjemmeside, hvor man kan taste titlen på sin yndlingsbog eller -forfatter ind, og så kommer der anfalinger på bøger, som man også burde kunne lide. Det ser ud som om, det virker meget godt (bare ikke med danske forfattere).

Der skal nok komme nogle mere mode relaterede indlæg senere fx 30 for 30 hvor jeg er håbløs bagud nu...

1 kommentar:

  1. Åh, jeg elsker bøger og har faktisk taget lidt billeder af nogle af mine egne bøger i dag, som jeg måske poster på et tidspunkt. Tak for tippet med den hjemmeside og god søndag aften!

    /Maria

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.