tirsdag den 15. februar 2011

Hjem, kære hjem

Nå men så flyttede jeg da lige, det tog jo ingen tid og alle møbler er på plads, og det var forresten slet ikke mega hårdt og jeg har sovet fantatisk eller... nej, i lørdags stod min kæreste og jeg op og gjorde klar til at tage bussen og hente flyttebilen kl 8. Da vi kom tilbage begyndte vi at pakke, de ting vi manglede, sammen, og så begyndte vi at pakke bilen. Den blev seriøst fyldt til randen, og det var en værre omgang tetris. Alle vores møbler blev skruet fra hinanen pånær sofabordet, hvis ben kan foldes, og vores fatboy som jo ikke rigtig kan skilles ad. Godt det meste er købt i Ikea og er blevet født af en flad papkasse. Det endte med, at bilen var tømt igen klokken elleve om aftenen takket være forældre, min svoger og Solsikken. Så havde man da også lige været i gang i 16 timer, nøj hvor havde jeg ondt i kroppen (det har jeg faktisk stadig).

Billederne nederst er fra søndag morgen, nu er en god del kommet på plads, men der mangler stadig en del og både kæresten og jeg har lidt småtravlt, så det går lidt lagnsomt - ligesom jeg ikke har så meget tid til at blogge. Jeg fik ellers lige Eurowoman med posten i dag, og jeg kan i den grad mærke, at jeg er i blog- og modeunderskud. Forresten har jeg ændret blogbeskrivelsen, jeg bog jo ikke i Århus længere og tænkte det passede meget godt at lave en ny beskrivelse.


6 kommentarer:

 1. Dejligt I er kommet så langt. Tag du det nu med ro og få lavet lidt ad gangen. Vi har vist alle prøvet at bo sådan som på billederne. Jo tak, jeg håber aldrig, jeg skal flytte igen :-)

  SvarSlet
 2. Det er hårdt at flytte! Jeg håber du falder godt til :)

  SvarSlet
 3. Uh, det lyder hårdt :) Skal selv i gang med at flytte om 14 dage, selvom det er hårdt, synes jeg også det er lidt hyggeligt at flytte :)

  SvarSlet
 4. Det er så forfærdeligt at flytte, kæresten og jeg boede i en uge i kasser og rod, hvor vi bare sad og gloede på hinanden, og var halvdøde... Så fik jeg nok, også kom det hele væk ;) Så tag en pause og ånd ud :)

  /June

  SvarSlet
 5. Så er den hårde omgang med flytningen jo heldigvis overstået :) Håber i falder hurtigt til :D

  SvarSlet
 6. Bare vent til I skal flytte fra et sted hvor I har boet med unger og det hele i over 20 år. Det kan vist kun klares med en stor flyttelastbil og 1000 flyttekasser :-)Flot at i kan nøjes med en så lille bil!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.