søndag den 13. marts 2011

Lidt til neglene

Jeg har været på jagt efter en fin rød neglelak og besluttede mig for Essies Lacquered Up, og så røg Cherry Pop også med. Den er ikke så fin som i flasken, det havde ellers været vildt, men den er faktisk stort set klar med et lille hint af rosa, jeg tror, den vil være helt fantastisk til et helt rent sommerlook. De er selvfølgelig købt på Ebay, til en samlet pris på lige under 80kr. Jeg har købt fra sægleren her som lige nu har 5% rabat på Essie og 20% på China Glaze.
Billede fra essie.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.