mandag den 14. marts 2011

Nye sager i klædeskabet

Ja, jeg kunne ikke selv holde mig fra Ugens budgetfund, som jeg skrev om i torsdags, og i dag kom den så. Jeg er yderst tilfreds med den. Den skal godt nok lige glattes, men den føles lækker og sidder pænt, jeg glæder mig til at tage den i brug. Der er også kommet et par bukser fra H&M med hjem, både for at fejre at jeg var færdig med 30 for 30 og dermed shoppestop (der kommer billedspam snart!), og at jeg havde fået en meget pæn sjat penge tilbage som skat skyldte mig. Jeg tror, de bliver super til foråret og kølige sommerdage, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at sætte dem sammen med en rød t-shirt, noget jeg i forvejen leder efter, jeg kan bare ikke finde den rigtige nuance.

2 kommentarer:

 1. Har også selv købt skjorten og den er super fin :) Ærgeligt den er gennemsigtig, men man kunne nok ikke forvente andet? :)

  Uh de bukser der er lækre!

  Vh Michelle
  MichelesModeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Stod og lurede på bukserne men kunne virkelig ikke bestemme mig, så glæder mig til at se dem in action:)

  Mvh
  Debbie
  www.fashionizeddk.blogspot.com

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.