torsdag den 10. marts 2011

En gyser

Her til aften har jeg skrevet det seneste års køb ned. Jeg gjorde det samme sidste år, og ligesom sidst var det det med lige dele frygt og glæde. Frygten kom af hvor mange penge jeg mon havde brugt, og hvor mange fejlkøb der var, glæden kom ved gensynet med alle de fine ting, jeg har købt, og hvor mange penge jeg har sparet. Selve indlægget om årets køb kommer om et par uger, jeg kører fra 1. april til 31 marts, så jeg kan nå at købe lidt endnu ;) Jeg kan dog afsløre, at jeg har sparet flere penge end jeg har brugt, hvilket jo er lidt en trøst. Billedet viser mit næstdyreste køb (til hele 420kr) - et køb som jeg er rigtig glad for. Sidste år brugte jeg ca 6400kr inkl gavekort, og du kan læse indlægget her

Har du styr på hvor mange penge om året du bruger på tøj, sko og tilbehør?   

11 kommentarer:

 1. Jeg er begyndt at skrive ALLE udgifter ned. også en enkelt marsbar og en busbillet, det giver et godt overblik :)

  SvarSlet
 2. Det gør det, men jeg er bare så dårlig til at skrive det ned (selvom jeg elsker lister). Jeg startede på det sidste gang, men det gik hurtigt i stå. Det kunne ellers være meget rart at få tal på resten af forbruget også.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Heh ja jeg har i hvert fald ikke handlet nok hos H&M til at få bare 50 kr i bonus :( Såeh det er ikke blevet til særlig meget nyt tøj eller sko sidste år. Købte faktisk kun et par sko og det var i en outlet så. Tror måske sammenlagt jeg har brugt 2-3000 kr. på det..

  SvarSlet
 4. Jeps, jeg har helt styr på, hvor mange penge jeg bruger på tøj og tilbehør. Det føles rart at kende sine shoppevaner på den måde også :) Faktisk er mit forbrug nogenlunde stabilt, med enkelte udsving, når jeg en sjælden gang køber en designertaske eller noget i den stil.

  /Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt :-) Jeg startede sidste mdr. lidt a la Betina. Så denne måned har jeg 2 store køb i tankerne, fordi jeg har været god :-) Men det er kun fra mdr. til mdr. ;-)

  SvarSlet
 6. Hehe, jeg synes dine 6400 lød af meget, så jeg tænkte, at jeg lige ville prøve at tælle mine køb for hele 2010 ned. Upti wupti, og frem dukkede det magiske beløb 12,000. Jeg er lidt chokeret, for er jo en ganske almindelig studerende uden hang til luksusvarer. Det er udelukkende H&M, Vila, Pieces og butikker i den boldgade. Måske jeg lige skulle skrue ned for mit forbrug ;)

  SvarSlet
 7. Jeg tør slet ikke regne mit beløb ud - Det er AAALT for højt! Men er blevet bedre til at tænke over hvad jeg køber - Tror det er noget der kommer med alderen :-)

  SvarSlet
 8. rijaH: vildt, men hvad hvis vi tæller neglelak med? ;)

  Maria: Det giver nemlig også overblik over hvordan man shopper. Jeg ved også godt hvor meget jeg ca. shopper for i løbet af året selvom jeg ikke skriver det ned. Mit forbrug sidste år er overraskende meget lig med det i år.

  Lullumut: Det er jo også meget smart at gøre det hver måned, så kan man jo altid lægge det sammen til sidst.

  Anonym: Åh ja, det snyder rigtig meget fordi, hver enkel ting jo ikke koster så meget. Sejt du delte det :)

  Trine: jeg laver ihvertfald færre fejlkøb nu end tidligere, men jeg synes også at sådan en opgørelse er med til at vise ens svage punkter (mit er jo så gode tilbud). Det har jeg tænkt meget over det seneste år.

  - Vibeke

  SvarSlet
 9. Ok, du er fandme god til at finde de vildeste ting! Man må lægge et særligt fint talent oveni dit budget.

  SvarSlet
 10. Tænkte at det lød som en god idé, så vupti regnede lige ud hvad jeg har brugt i marts og sidder nu med et tal der lyder på 2127! Er lidt slået ud af at det er SÅ højt.. Tør da slet ikke tænke på hvad jeg så har brugt det sidste år, men nu forsøger jeg og så må vi se hvad det bliver til.
  Virkelig en "øjenåbner" Tak :)

  Line

  SvarSlet
 11. Julia: hehe, mange tak. Det har du måske ret i ;)

  Line: Det er sejt, du gør det. Det er også meget rart, når man ved hvor pengene er forsvundet hen. Jeg er glad for du kan bruge indlægget til noget.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.