søndag den 26. juni 2011

En lille udsalgsgodte

Øhm jeg ved ikke hvor overskuddet kommer fra til at blogge 5 min før jeg skal være til fødselsdag og med tømmermænd der bare bliver værre og værre. Det er nok fordi jeg kun skal over på den anden side og op på 4. sal, og at jeg på forhånd har opgivet at være frisk.

 Nå men ihvertfald kan lige nå at vise jeg et af mine eksamens udsalgskøb. Den er denne super lækre ruskinds clutch fra H&M. Den er så dejlig tung i kvaliteten og printet er rigtig fint. Og så er den selvfølgelig på min mentale liste over ting jeg gerne ville finde på udsalg, så da jeg så den i lyngby storcenter i onsdags til 200kr sat ned fra 599kr, blev den hapset med det samme. SÅ er den også blevet til to clutches med dyreprint under dette udsalg, så må det vist være nok.

Har I gjort nogle fine udsalgskup?


2 kommentarer:

  1. Wauuww hvor er den bare fin!! Du er så god til at finde de gode clutches.

    SvarSlet
  2. Nina: tak! jeg er synes også den er så pæn!

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.