fredag den 30. december 2011

Åh ja, de sorte kjoler

For et par uger siden købte jeg denne fine sag, og ja det er en  sort kjole og ja den er fra H&M. Jeg havde et rabatkort på 50kr, så den kostede kun 79kr - kup. Pt. har jeg ihvertfald 5 sorte kjoler fra H&M, som jeg bruger til hverdag - alle med hver deres snit selvfølgelig. Da jeg stod og hang det nyeste køb på plads på stativet, tænkte  jeg, at jeg måtte prøve at begrænse mig i det nye år, og jeg nåede faktisk lige at beslutte mig for at måtte købe max tre sorte kjoler i det nye år. En sort kjole hver fjerde måned, det kunne jeg da godt overholde. Det virkede meget fornuftigt, indtil jeg prøvede at tælle, hvor mange sorte kjoler jeg har købt i år (og beholdt). I 2011 har jeg købt - hold nu fast - to sorte kjoler til en samlet værdi af 230kr! Så meget for følelsen af at jeg køber sorte kjoler hele tiden. Det kunne være jeg skulle lave det om til jeg mindst skal købe tre sorte kjoler i 2012? Ah, det kunne være jeg vare skulle holde mig fra shoppedogmer, det går jo egentlig meget godt. 

Nå det er sagt så holder kjolerne jo også mere en en sæson, min ældste H&M kjole er over 5 år gammel og den er vel næsten blev brugt 4 gange på en måned så den har vel nok været i brug knap 250 gange. Det kan godt være den ikke har 5 år mere i sig, men den har været alle pengene værd og mere til. 


Billede fra hm.com

3 kommentarer:

 1. Må vi ikke se hvordan du styler sådan én? Jeg elsker slå-om'er, men føler mig altid sådan lidt "mor"-agtig i dem.

  SvarSlet
 2. må man spørge hvorfor dit ansigt konstant er redigeret væk, og du generelt gerne vil være anonym?(-: Rigtig fin blog, men jeg er bare intresseret i dine begrundelser/tanker bag, din anonymitet(:

  Godt nytår.

  SvarSlet
 3. Betina: jeg tror, vi har snakket om det før, for mig bliver det først mor, hvis man har en anden farvet top under. Det prøver jeg virkelig at undgå. Måske synes jeg ikke, det er så mor, fordi jeg går meget i sort i sort? jeg skal nok huske at tage et billede, når jeg har den på igen(det bliver nok i den kommende uge) :)

  Moline: For det første er jeg generelt en privat person, jeg synes, jeg deler en del i forvejen (mere en jeg troede, jeg ville) så jeg ikke haft brug for at dele mere af mig.

  Jeg synes, det er grænseoverskridende, når der er læsere der kender mig mere, end jeg kender dem, selvom jeg selvfølgelig er glad for de læser med - jeg kan meget bedre lide, når man er lige (hvis det giver mening). Jeg har fx. heller aldrig drømt om at blive kendt. Min blog handler om hvordan man kan få mode til billige penge og er ikke en måde, jeg kan udstille mig på, derfor synes jeg ikke, det er så relevant, hvem jeg er.

  Når det er sagt, så er jeg blødt en del mere op, fx kan man snart finde mig i en artikel i woman, hvor der både er billede, navn og hvad jeg studerer. Men altså er jeg bare ikke typen, der synes det er fedt at stikke ansigtet op i et webcam og dele det med resten af verden - til gengæld vil jeg gerne fortælle dig, hvor du kan få pæne billege sko :)

  Jeg håber det er svar nok, ellers må du spørge igen :)

  Godt nytår til dig også !

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.