lørdag den 14. februar 2009

Pakkeregn

I går kom der hele to pakker til mig. Den ene var mine strømpebukser fra ASOS med paisley print, og de var lige så fine, som jeg have forestillet mig. Da de er onesize, var jeg lidt nervøs for, om de var for små, men det var de overhoved ikke. Jeg tror, at de fleste ville kunne passe dem, medmindre man har meget korte eller tynde ben.

Den anden pakke var fra min Soy smoothie fra Sexy hair concepts. Umiddelbart virker den ret godt, håret bliver blødt og blankt, og det får mere fylde, men det er altså ikke en mirakelkur, og håret kunne godt have fået endnu mere fylde. Til gengæld er den meget drøj i brug, jeg brugte en fingerspids til mit fine skulderlange hår, og det var lige i overkanten. Den kan godt dufte lidt kraftigt i flasken, men fordi det er så koncentreret, kunne jeg ikke lugte det, efter det kom i håret. Til de parabenforskrækkede kan jeg oplyse, at den kun indeholdt methylparaben, som er blevet frikendt.

Det sidste, der kom, var ikke en pakke men en lille bitte kuvert med mit kørekort, som jeg fik i januar. Indtil videre har jeg gået og været nervøs, for at jeg skulle smide den lille lap papir med det midlertidige kørekort væk. Men nu har jeg fået et lyserødt kort med et grimt billede af mig selv på. Juhu!!!

3 kommentarer:

 1. hej

  det lyder ret fedt med den til håret?
  er det en form for hårkur eller hvordan?

  / Mi confesión

  SvarSlet
 2. Nej, det er et stylingprodukt, der kommes i vådt hår. Mit hår kunne ihverfald godt lide det, og til 75 kr synes jeg det er ret godt.

  Hehe, som hårkur bruger jeg noget så klamt som mayonaise. Det lugter ret klamt imens, men mit hår bliver så blødt af det. Det skal i tørt hår, og så skal man sidde med det i en time med en plastikpose over (det hjælper også lidt på lugten). Til sidst skal det skyldes ud ved først at putte shampoo i og derefter skylde med vand.

  Vibeke

  SvarSlet
 3. mayonaise? eeej hvor sjovt er det rigtigt? ja det er meget ulækkert, men det tror jeg da jeg vil prøve. tak for dine tips:)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.