fredag den 25. februar 2011

Tøset tordag

Det gik i den grad tøseri i den i går. For det første fik kæresten og jeg sat vores mit nye stolmen tøjstativ fra Ikea op, der mangler bare nogle skuffer, som jeg har arvet af Solsikken. Det var så lækkert at få kjolerne op at hænge igen, og så er det jo et skridt mod mit mini wannabe-walk-in. Det bliver så fint.

Jeg havde faktisk så travlt med at hænge kjoler op, at jeg kom lidt for sent over til Mormor (altså min veninde), så hende og Solsikken var allerede i gang med at gøre klar til en vild gang DIY sushi. Nej, hvor fik vi lavet meget, der var over 90 stykker. Vi spiste heldivis ikke det hele, men det var godt nok tæt på, og der var jo også tangsalat, ekstra peberfrugt og alt det vi havde snacket imens vi lavede sushien. Selvom det næsten var umuligt at spise mere, så havde Mormor da lige bagt cheesecake med blåbær, som sevfølgellig smagte helt og aldeles yum.  

Som toppen af kransekagen fik Solsikken og jeg lov til at se Mormors brudekjole (damen skal jo giftes med sin hollænder til sommer). Åh, hvor var hun smuk, jeg glæder mig til det bryllup, selvom det også er lidt vildt at hun skal giftes, tiden går alt for stærkt.


8 kommentarer:

 1. Åh piger blev helt trist over jeg ikk ku igår - vil dog se meget frem til torsdag :) god weekened!

  SvarSlet
 2. mmm, sushi - altid en vinder!

  SvarSlet
 3. Det ser helt fantastisk lækkert ud, mums :-)

  SvarSlet
 4. YUM, hvor ser det bare rigtig, rigtig læks ud!
  Mon man kan lokke ideer til blåbær-cheesecake ud af Mormoren?? Den ser SÅ smuk ud :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare lækkert ud! - har du nogle fif til hjemmelavet sushi? Har aldrig prøvet det før, men har en aftale med et par veninder om 14 dage, hvor vi skal forsøge os. Så alle gode råd modtages med kyshånd. :)

  SvarSlet
 6. Hvor lækker og hyggeligt med hjemmelavet sushi! Hvor har du forresten købt tangsalaten?

  SvarSlet
 7. Pernille: du var også savnet!

  Debbie: lige netop

  Emilie: det var det også

  Lullumut: lige præcis :)

  Ms Confashion: jo det tror jeg godt man kan, jeg kunne også godt selv tænke mig at få den ;) Der kommer nok et indlæg.

  Signe: jeg har lavet en guide til doven sushi her, den kan du jo evt peppe lidt op. Vi lavede en rulle med rejer mayonaise og forårsløg, det smagte rigtig godt!

  Advo: Det var mormor der købte det, men det var ved en sushiforretning ved siden af superbest på borups allé, hvis det siger dig noget. Mon ikke man kan købe det ved mange take outs? Køb forresten kun lidt, man spiser slet ikke så meget, som man tror (selvom det er lækkert)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.