onsdag den 28. oktober 2009

Gratis levering til DK hos ASOS
Som jeg har skrevet, så har jeg følt mig lidt forfulgt af udsalg, og det fortsætter vist, for nu lå der lige en mail fra ASOS, om at der er gratis levering til DK, hvis man bestiller inden midnat. Så nu tror jeg, at jeg skal have de "slangeskind"sballerinaer.
EDIT: Nu har jeg bestilt ballerinaerne til ialt £5, der var ingen porto, så det gælder ikke kun strik.

5 kommentarer:

 1. Man skal købe strik for at få del i den gratis levering.

  SvarSlet
 2. Hmm, jeg lod lige ballerinaerne næsten gå igennem og der stod der nul ved levering...

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Uh alt, alt for fristende. Mon min stakkels konto kan klare det...

  SvarSlet
 4. Camilla, er du sikker på man også skal købe strik, for at få gratis levering? Og plejer der at stå prisen på leveringen når den næsten er gået igennem= Har ikke handlet før på ASOS, men det kunne være det skulle være første gang i aften så.
  MVH Louise

  SvarSlet
 5. SUS, altså jeg købte selv kun for £5 ;)

  Louise, nu er jeg ikke Camilla, men jeg købte et par ballerinaer tidligere i dag, og det var med gratis levering, så nej du behøver ikke at købe strik :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.