Sider


søndag den 31. januar 2010

Søndagshygge: etsy.com og hindbærsnitter

I dag er sådan en rigtig søndag med afslapning og hygge. Jeg har bagt hindbærsnitter, som faktisk blev rimelig gode, vi manglede bare krymmel, og så er jeg virkelig ikke verdensmester i glasur. Noget andet, jeg synes, er hyggeligt at lave om søndagen er at lede efter nye diy-projekter på etsy.com. En af mine yndlings sælgere er RockChix Jewellery Supplies (øverste billede), jeg elsker, at det hele koster $1, det minder mig om en slikbutik, hvor man kan købe 1 kroner slik. Det er også der, jeg købte materialerne til min stjernehalskæde.

En anden sælger hvor jeg kan bruge en del tid er Dangs Supplies, Jeg synes virkelig, der er nogle fine ting, min yndlings er de fine grenevedhæng, dem skal jeg snart have fat i. Priserne for tingene på nederste billeder lægger mellem $3,95-$4,75 for 2-4 stk, så det er stadig fornuftigt. Der er også mange andre gode butikker på etsy med mange fine charms og vedhæng, så man billigt selv kan lave lidt smykker, de fleste (også ovenstående) sælger og kæder og låse.

Billeder fra etsy.com/shop/rockchixsupplies

Billeder fra etsy.com/shop/DangsSupplies



lørdag den 30. januar 2010

Endnu en bagside #2

Jeg har skrevet om det før, men det er måske også en af de ting, der har betydning for mig, når jeg shopper, nemlig forside vs. bagside. Jeg kan blive godt skuffet, når jeg finder en ellers fin kjole med spændende print, og det så kun sidder på forsiden. Det er næsten endnu værre med pailletter, det ligner jo, at den ikke er færdig. Jeg synes mest man ser på billigt tøj, og der giver det på en eller anden måde mening, eller noget med at kvalitet og pris hænger sammen. Nogle gange skuffer lidt dyrere ting mig fx Christopher Kane for Topshop eller i Topmodel. Nu faldt jeg lige over den fine taske fra Rika med stjernenitter, ikke en nyhed, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået kigger rigtig på den før nu. Og så blev jeg skuffet... Jeg synes altså, det ser halvfærdigt ud når der ikke er nitter på bagsiden. Det kan godt være det er bagsiden og en del vender ind mod én selv, men det ødelægger oplevelsen, og man kan jo stadig se noget af bagsiden.


Billeder fra my-wardrobe.com

fredag den 29. januar 2010

Hawaiiskjorte?

Jeg får lidt associationer til en hawaiiskjorte, når jeg ser skjorten fra Topshop, men samtidig synes jeg, den er rigtig rigtig fin og meget forårsagtig. Jeg tror, jeg når at blive meget træt af februar, den er ikke engang begyndt, og jeg ønsker den allerede overstået.
Billeder fra topshop.com - missselfridge.com - dorothyperkins.com - shop.hm.com

Skjorte fra Topshop £42 - Læderpund fra Topshop £15 - Strømpebukser fra Dorothy Perkins £8 - Shorts fra Miss Selfridge £25 - Sko fra Miss Selfridge £25 - Armbånd fra H&M 34,95kr

Fredag morgen

Ja, der er en del ikke moderelaterede emner, det synes jeg altså også der skal være plads til en gang i mellem. I morges var der den fineste himmel, det gav næsten et sug i maven, da jeg så det. Jeg fik også bagt boller, og så kunne jeg sidde og nyde en nybagt bolle, en kop te og læse avisen. En fantastisk morgen. Jeg håber I har en god dag.




torsdag den 28. januar 2010

Det onde/focaccia

Selvom jeg havde kvalme pga. dem dagen efter så var focacciaerne, jeg lavede den anden dag rigtig gode, man skal måske bare ikke spise dem til aftensmad uden andet.... Nå men, jeg tænke jeg lige ville dele dem med jer, opskriften er fra Hjerteforeningen, jeg ville tilsætte lidt mere salt i dejen, jeg blandede tomatpuréen med krydderier og kom mere ost på (og undlod skinken). Forresten lavede jeg dem også i dobbelt størrelse, da de ellers blev lidt små.



Flad

For to uger siden sukkede jeg over, at man kun kunne se nedenstående sko oppefra, men nu opdagede jeg lige, at der var kommet et billede af den fra siden, og den er lige som jeg havde håbet på. Det kan godt være jeg skal ud og invistere i dem til sommer. De er fra Monki og koster 250kr.

Derudover føler jeg mig også lidt flad, jeg skrænter godt nok lidt i de her dage, det var dumt af mig at glemme huen forleden... Jeg er helt sikkert ikke den eneste der sukker efter forår nu.
Billede fra monkiworld.com

onsdag den 27. januar 2010

Hehe... Den tid på måneden? Prøv iPad!

Nu er jeg i forvejen ikke så nede med det der Apple sjov, men de har da humor. iPad, hvad tænkte de på? Måske blev de inspireret af nedenstående video fra 2007! Desuden går der store rygter på twitter om iTampon. Her kan I læse nogle udvalgte tweets. Er jo flad af grin!

I dag: divided jeans og forever21 armbånd

Åh, det blev lige nogle travle dage, i går gik jeg ufrivilligt udenfor i 45min uden min hue, hvilket jeg godt kan mærke i dag, jeg kan også mærke at vi fik focaccia til aftensmad i går og jeg nok ikke skulle have spist den sidste. Jeg får rigtig nemt kvalme og har problemer med refluks og i dag var bestemt ikke sjov, men så kan jeg jo lære det...

Idag er gået med at rydde op, hvilket tog 100år pga. kvalmen. Men her trængte virkeligt og min svorger var i Århus pga sit arbejde og kom forbi til aftensmad. Det er så rart, når det er overstået (oprydningen ikke svorger). Jeg havde mine nye jeans på fra Divided, ukendt top, cardigan og tørklæde også fra H&M og armbånd fra Forever21. Jeg synes forresten armbåndet og jeansne fungere rigtig godt sammen, men det blev vist ikke fanget så godt.







mandag den 25. januar 2010

Alenetid

Kæresten er smuttet på bar, da en ven er i Århus, så nu var der lige lidt hyggetid til mig. Der var skolekridt på tilbud i Føtex og så fik jeg endlig taget hul på det Cover jeg købte i sidste uge. Imens vil jeg også lige stene noget tv, jeg kan nemlig godt på spise slik, læse magasiner og se Topmodel samtidig.



Hørt!

Jeg vil bare lige sige at Katrine fra BYKATRINE har lavet et fint indlæg om onde kommentarer på diverse blogs.

Til taljen

Går vi et mere feminint/piget forår i møde? Først var det prikker jeg så alle steder, og nu er sløjferne også begyndt, måske er de ved at overtage lidt efter nitterne? Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig en stor sløjfe i taljen og Boohoo har et fint eksemplar i velour i £8.

Billede fra boohoo.com

søndag den 24. januar 2010

Overvejer stadig

Jeg overvejer stadig disse sko fra Jimmy Choo for H&M. Jeg er ret vild med slangeskindseffekten og stjernenitterne. De er jo på ingen måde udsolgt, jeg synes det er fine, men jeg står ikke lige frem og mangler dem, så jeg tror, jeg vil nøjes med at holde øje med dem indtil videre.

Billede fra shop.hm.com

Kropsidealet i modebranchen

Ja, det skulle jo komme på at tidspunkt - indlægget om kropsidealet. Jeg har prøvet at skrive det her indlæg mange gange og har mange kladder liggende, men jeg endte med at skrive dette ud i et, det er altså bare mine tanker. Det er et svært emne og kommer hurtigt til at handle om at unge piger får spiseforstyrrelse, fordi modeller er tynde. Det her indlæg kommer ikke til at handle så meget om modellerne men mere om selve idealet.

Først og fremmest vil jeg lige understrege, at der altså er mennesker, der er født meget tynde, og hvor det overhovedet ikke har noget med spiseforstyrrelser at gøre. Jeg her intet imod, at folk er tynde, så længe de er sunde og raske, og fra min veninde ved jeg, at det ikke er sjovt, at folk tror man har en spiseforstyrrelse, bare fordi man er tynd. Til gengæld jeg er imod at kropsidealet bliver for tyndt.

Når jeg kigger billeder fra det forskellige catwalks igennem, lægger jeg specielt mærke til, hvor tynde modellernes lår er. Der er mange bare ben, men også mange i skinny jeans, hvor det nærmest ser ud som om, at lårene er mindre end læggene. Igen fred være med modellerne, men der sidder altså designere og tænker, "de her bukser ville se meget federe ud, hivs bukserne bogstaveligtalt gik lige op og ned, og de er svære at få foden igennem fordi resten af benet er smallere". Det er ikke for sjovt jeg skriver det her eller for at dramatisere det, det er bare det indtryk jeg får.

Når modebranchen bliver beskyldt for at have et ekstremt kropsideal og give unde piger spiseforstyrrelser. kommer de ofte med argumentet, at det ikke er modebranchens ansvar. Det er rigtig nok at man ikke pålægge modebranchen, at de skal tage ansvar, men det ville da klæde dem.

Kropsidealer er ikke noget der bare popper op og er givet, det er noget, vi selv dikterer, og modebranchen har så valgt at rykke det mod det ekstremt tynde. Man kunne måske se på mode som kunst, og kunst har det med at søge det ekstreme. Men det er jo ikke kun kunst, det er også tøj, og tøj, der er lavet for, at folk skal købe det, og tage det på, og jeg synes man bliver nødt til at se på mode i den kontekst. Selv kunst har det da med at tage ansvar. Det er jo heller ikke for at provokere, at hoftebenene stikker ud på catwalken.

Mht. moden giver unge piger spiseforstyrrelser, så tror jeg ikke at særlig mange tilfælde direkte skyldes modebranchens kropsideal, jeg tror det langt mere handler om piger, der er ved at blive kvinder, og det er svært. Problemet med kropsidealet er, at det bekræfter pigernes ideer om, at det er forkert at få hofter, bryster osv. det er nemlig ikke idealet - tværtimod. Og så kan jeg godt forstå, at anorektiske piger ikke kan forstå, at de er syge og for tynde, når der går lige så tynde piger rundt på alverdens catwalks. Hvordan kan det så være forkert, når nu det er så efterstræbt på catwalken?

Nu vil jeg gerne sige fra. Jeg kan godt se, at visse proportioner, der kan være smukke, og jeg kan også godt se, at tøj ser fint ud på høje slanke piger, det er bare ikke det, jeg ser på catwalken og i de diverse modemagasiner eller på blogge for den sags skyld. Det her handler ikke om kilo, det handler om menneskesyn.

Hvad er din holdning til kropsidealet i modebranchen?

Dagens prik-indlæg: Frakker

Prik-manien fortsætter, gad vide hvornår jeg bliver træt af det? Jeg har faktisk ikke noget prikket i klædeskabet endnu, men det skal jeg altså gøre noget ved snarest muligt. En mulighed er en af disse fine frakker, som ville være perfekt her til foråret. Jeg er bedst lide Boohoos store prikker og så koster den endda kun £25, hvorimod Dorothy Perkins udgave lige rammer £55 og ASOS topper med £70.


Billeder fra boohoo.com - dorothyperkins.com - asos.com

lørdag den 23. januar 2010

Forårssuk

Uh hvor har det været koldt i dag, jeg er så parat til foråret, lidt surt at vi ikke engang er begyndt på februar endnu. Jeg er blevet lidt lun på de der blondestrømper, sådan nogle tror jeg, at jeg skal have. Nu vil jeg lave pandekager, og hygge med kæresten - så må det være koldt uden for, ha!


Billeder fra boohoo.com - topshop-com - missselfridge.com - shopfriiscompany.com - asos.com



Velourjakke fra Boohoo £15 - Blomstret kjole fra Topshop £32 - Halskæde fra Friis&Co 37kr - Armbånd fra Asos £7 - Lædersko fra Topshop £55 - Blondestrømper fra Miss Selfridge £5

Blogaward

Så fik jeg da lige en blogaward af Anna fra I Want To Be President - mange tak :) Det er lidt hyggeligt med de der blogawards.



Reglerne fra awarden er, at man skal linke til den, man har modtaget den (tjek), komme med 7 tilfældige oplysninger om selv og så give den videre til tre andre.

Jeg synes faktisk, det er lidt svært, jeg har tidligere nævnt 20 facts, her kommer 7 nye:

  1. Jeg er så meget a-menneske. Jeg får ondt i hovedet, hvis jeg sover til kl sent.
  2. Jeg drømte engang, at jeg fik en dreng, der hed Bjørn og en lille pige, der hed Sne.
  3. Hvis jeg er meget lækkersulten, ender jeg ofte med ikke at spise noget, fordi jeg ikke kan vælge.
  4. Jeg gad ikke være kendt.
  5. Jeg kan godt lide at male.
  6. Jeg gik i en del år til svømning.
  7. Jeg kan ikke forestille mig at bo i hus, jeg vil meget hellere bo i en lejlighed på Nørrebro (også når jeg engang får børn).

Så vil jeg gerne sende blogawarden videre til

Maria fra Polishing the Nails, fordi jeg er misundelig på hendes fine negle og hendes kæmpe neglelaksamling.

Signe fra A Pash for Fashion, fordi hun har en rigtig fin stil og kommer med god inspiration.

Maya fra Små ord, ikke en modeblog, men meget kreativt. Jeg synes, hendes koncept fungerer godt.

fredag den 22. januar 2010

En gang til Sonia Rykiel+H&M udsalg

En sød læser gjorde mig opmærksom på, at Sonia Rykiel pour H&M er sat yderligere ned på nettet. Nu ligger det under sale. Den lyserøde top lokker rigtig meget. Der er også andre ting end lige det viste. Det kan også betale sig at kigge ud i butikkerne, hvor der også er sat meget ned.


Billede fra shop.hm.com

torsdag den 21. januar 2010

Praktisk

Jeg er så træt af manglende plads i mit lille klædeskab, det er altså ikke, fordi jeg har for meget tøj! Nå men, i går faldt jeg lige over en butik, hvor de solgte deres gamle bøjler, og så hapsede jeg lige disse 5 til en tyver. Så kan jeg i det mindste hænge mine bukser op, så de ikke fylder helt så meget som når de hænger over stangen på bøjlen.

Nu skal jeg spise nachos med kæresten, sikke en feriedag det har været!



Avatar

I dag tog kæresten og jeg spontant i biffen for at se Avatar, det er jeg rigtig glad for, vi gjorde, for den var fantastisk og helt klart en af de film, som skal ses i biografen. Det er en meget lang film, men det lægger man slet ikke mærke til. Jeg er faktisk ikke så god til at se film, hvis det er i fjernsynet, kan jeg godt falde i søvn, og i biografen kan jeg godt sidde og spekulere på, hvor lang tid der mon er tilbage, sådan var ikke med Avatar. Der er stadig lidt småproblemer med 3D-effekten, men på den anden sidde virkede det også rigtig godt, så godt at jeg nogle gange blev lidt svimmel og rundtosset. Og den var virkelig flot, hvis du ikke har set den endnu, så vil jeg helt sikkert opfordre til at gøre det, man får ikke de samme sug i maven hjemme foran tv'et. Nå ja, så kan jeg sagtens se parallellerne med Pocahontas, der er godt nok en del ligheder.



Hallo hallo, er I der? Jeg vil bare lige...

Jeg sad og snakkede med kæresten om, at bloggen snart har 1 års fødselsdag, og hvor mærkeligt det er at skrive første indlæg, fordi man ved, at der ikke lige er nogle, der læser med. Så kom jeg til at tænke på, at det det også er mærkeligt, at der er nogle dag,e hvor der sidder op til 400 og læser med nu. Kæresten sagde så "ja det er jo ligesom Vega", og så dukkede der et mærkeligt billede op i vores hoveder med undertegnede, der stod på scenen og bankede på mikrofonen og pegede på en powerpoint.

"Hallo hallo er I der, jeg vil bare lige fortælle at jeg har købt en kjole og den var vildt meget sat ned!"

Eller med mine bananmuffins, som jeg bagte i går:

"Ja, så har jeg lige bagt bananmuffins til mig selv, vil I se?"

Vi videreudviklede det så, til man bare gik på fortorvet, "Jeg er helt vild med prikker og denne kjole fra Topshop er så fin" og så ellers stoppe fremmede og vise dem billeder af kjolen. Blogging er noget mærkeligt noget, men jeg er glad for at I læser med.

Forresten er der nogen, der har lavet sjovt med real life twitter, se videoen her, det er vist meget godt, vi holder os til skrift.

Jeg skal forresten ind og se Avatar med kæresten her i eftermiddag, den glæder jeg mig til at se!

Endnu flere prikker

Jaja, der er jo snart et indlæg om prikker hver dag, men de her fine strømper fra Topshop er da en god måde at få sneget lidt prikker ind, uden det bliver for meget, eller man bliver overvældet. De koster kun 3 pund, så det kan næsten ikke blive bedre.

Billede fra topshop.com

onsdag den 20. januar 2010

Bløde bukser


Efter at have spist 1 ½ hjemmelavet burger med hjemmebagte grovboller, bacon og og ost og resten af det der skal til, blev jeg nødt til at kravle ned i mine bløde joggingbukser og lægge mig på sofaen for at se Project Runway. Selv her 1 ½ time senere er jeg stadig voldmæt. Men åh, hvor var det godt. Jeg kom dog lige til at tænke på de bukser, jeg så i Vero Moda i går til 199kr. Jeg er helt vild med mønstret. Farven er måske lidt svær at se, men den er sart lyserød/pudder/nude (skulle til at skrive pude, gad vide hvilken farve det er?), eller hvad man nu foretrækker. Dem kunne jeg godt forestille mig blev gode til foråret, jeg overvejer dem ihvertfald, og så var de dejlig bløde ;)


Fin og sjov

På den ene side synes jeg denne regnfrakke er spøjs, den er jo gennemsigtig og det kunne være en meget sjov at vise sit tøj, selv når det er kedeligt regnvejr. Striberne giver den bare dét ekstra, så den faktisk også bliver rigtig fin. Jeg er ret facineret. Den er fra Topshop og koster £55.



Billede fra topshop.com

Forresten

Jeg fik lige købt denne kjole fra Bik Bok i weekenden (er jeg den eneste der siger bibok?). Billedet er gammelt, og jeg har ikke kunne fået den ud af hovedet, så da den var sat ned med 50% hapsede jeg den.

tirsdag den 19. januar 2010

Uhm, vanvittigt H&M udsalg / seneste køb

Så fik jeg da lige proppet ting i poserne og brugt 220kr, eller det var et gavekort, så faktisk har jeg slet ikke brugt penge. Alligevel kom jeg hjem med H&M-poser, der indeholdte for 2100kr tøj, hvis ikke det var fordi, det hele var sat vold meget ned! Divided exclusive læderjakken er liiidt for lille, men til 100kr kunne jeg ikke lade være, og jeg skal nok få den brugt, når det bliver lidt varmere. Den stropløse kjole i fake læder kostede kun 30kr, men i en anden H&M stod den til fuld pris (179kr), så det er nok en god idé at lade mærket sidde, hvis du køber noget i H&M i disse dage, for pigerne i H&M stresser rundt for at sætte priserne ned, så de kan få solgt det hele, inden forårstingene kommer. Tanktoppen er forresten fra herreafdelingen, men jeg er ikke sart ;)



Fine prikker fra Topshop

Åh, hvor er denne kjole fra Topshop bare fin, den ville være fantastisk til foråret.



Billede fra topshop.com

mandag den 18. januar 2010

Udsalgsgodter fra Friis&Co

Hej igen, ja jeg har lige været lidt væk, ikke fordi der skete så meget. Eller jo, det startede med eksamenslæsning og ender måske med, at jeg trænger til en lille pause fra studierne, men nok om det. Lige nu lurer jeg på udsalgsgodter fra Friis&Co. Jeg kunne godt lige bruge alle tingene, og de er billige, så det er fristende. Specielt ballerinaerne med stjernenitter lokker.

Billeder fra shopfriiscompany.com
Nittetaske 164kr - Gladiatorsandaler 212kr - Ruskindstaske 175kr - Kuverttaske i læder 125kr - Pudderfarvede stiletter 150kr - Stjerneballerinaer 174kr - Stjernearmbånd 50kr.

fredag den 15. januar 2010

Lidt mere udsalg hos Topshop

Der er lige kommet lidt flere udsalgsgodter hos Topshop, og jeg savler stadig lidt over nederdelen, men der er ikke råd til den slags køb nu. Mange af tingene er stadig tilbage i flere str såsom 8, 10 og 12. Det kunne også være lidt fint med en sart pink bowler hat til foråret eller en paillet cardigan. Priserne er forresten i pund.





Billeder fra topshop.com

torsdag den 14. januar 2010

ih...

Jeg kunne altså godt tænke mig at se disse sko fra en anden vinkel. Mon de er kommet i butikkerne endnu? Jeg tror, jeg skal forbi Monki snart.

Billede fra monkiworld.com

Hårfarve og pandehår

Mit hår er ret kedeligt, som det er nu. Egentlig har jeg mest lyst til at farve det. Ikke så voldsomt, bare lidt mørkere, så det ikke er så leverpostejsfarvet. Problemet er bare, at jeg også har rigtig lidt lyst til at farve det. Hårfarve indeholder en masse grimme ting. Det kan give nogle alvorlige allergiske reaktioner, visse stoffer i hårfarve er mistænkt for at give blære- og blodkræft, og andre igen er bevist hormonforstyrrende. Og så er lysten til hårfarve meget lille.

Men nogle gange dukker den alligevel op, så nu har jeg besluttet mig for at finde den mildeste hårfarve, og så udfra den beslutte mig for, om det er værd at farve håret. Jeg vil gerne dele det, jeg har fundet ud af indtil videre med jer. For det første er det bedst med en skyllefarve. Det giver jo fin mening, skyllefarve lægger sig oven på hårstrået, hvor permanent hårfarve trænger ind i hårstrået, og der skal der flere kemikalier til.

Mht allergi er er det selve farvestofferne, som kan udløse en allergisk reaktion. De to værste er p-phenylendiamin (pPD) og m-aminophenol, så produkter med dem vil jeg helt sikkert undgå. Mmkring 5,3% er dem, der farver hår får en allergisk reaktion. Henna giver meget sjældent allergiske reaktioner, MEN det er langt fra alt Henna, der er rent - en del er blandet op med fx pPD og så er det jo en anden sag. Her skal man også være opmærksom på, at man generekt har større en risiko, hvis man engang har haft en midlertidig hennatatovering. Med Henna skal man også være opmærksom på produkter, der indeholder lawsone (ikke det samme som Lawsonia Inermis ) da dette er mistænkt for at give kræft.

Derudover er der dokumenteret en hormonforstyrrende effekt ved farvestoffet Resorcinol. Der skal stå "Indeholder Resorcinol" på hårfarven, hvis det er tilfældet. Det er et ofte anvendt farvestof i hårfarve, så det er nok en god idé at være kigge efter det.

Det var alt det kedelige, men jeg faldt også over en test fra 2007 udført af Tænk, hvor de kom frem til, at Herbal Hair Color – Color Cream fra Logona var næsten fri for skadeligestoffer og gav desuden en fint resultat. Så nu overvejer jeg stærkt, om jeg skal prøve den. Er der nogen der kender den og har erfaringer med den? Eller kender du en anden god og ikke så skadelig hårfarve?


Billede fra organicbeautyworld.com.au

Noget andet, der helt sikkert ikke er skadeligt, er pandehår. Jeg har overvejet en del år nu. Solsikken har jublet, hver gang jeg har snakket om det, og kæresten siger, at det jo vokser ud igen (han gider vist ikke høre så meget om det mere). Og det er da også lidt fjollet at gå og overveje det så lang tid, når nu det er så realtivt nemt at finde ud af. Hvis det ikke klæder mig, vokser det jo ud igen, og så skal jeg aldrig mere spekulere, om der ville være mig. Så jeg har besluttet mig at få pandehår, jeg skal bare lige finde en frisør. Så må vi se, om jeg også tager mig sammen og farver håret.

Links:

Iført H&M

Ja, både kjole, strømpebukser og bælte er fra H&M - det er helt klart der, hvor det meste af mit tøj kommer fra, og jeg er nok ikke den eneste. Strømpebukserne købte jeg forresten i går til en 10'er, jeg synes, det fungerer godt med sort, og så er de nok også gode til foråret. Halskæden har jeg fået af Kranz & Zigler, som du kan læse her.




tirsdag den 12. januar 2010

Pailletter og striber i tv

Ja ja, mere tv - denne gang er det David Letterman, som jeg så på Zulu. Her medvirkede en tydeligvis gravid Jenny Elfman (Dharma & Greg) iført pailletter og striber lige som Balmain blusen og bloggerstrikken fra Vila. Jeg tror dog, hun har en kjole på fra Marcus Lupfer (til ca £800 så jeg lige). Den er helt klart min favorit af de tre.

Hvis den havde været sølvfarvet, kunne man vist godt have talt om en diskokugle...





Billede fra matchesfashion.com


Ligesom i 1995

Nu gider jeg ikke lege smagsdommer, og folk må selvom, hvis de vil gå med skulderpuder og leggings (ja, jeg har selv et par, men de bliver brugt ligesom strømpebukser). Men nu sad kæresten og jeg og så lidt af "Husk lige tandbørsten" på DR K forleden, og der var der en, som skulle huske noget tøj, som nogle andre gæster havde på. Programmet er fra 1995, og jeg er egentlig overrasket over hvor meget grimt tøj, der var (åh for ikke at tale om håret). Nå men der var også indtil flere par blomstrede gamacher (som de jo hed dengang) meget lig med disse fra Topshop.

Så nu har jeg sagt det.

Billede fra topshop.com

PS. Jeg siger ikke, at jeg ikke selv vil sidde om 15år og være flad af grin, fordi jeg gik med så grimt tøj i 2010.

Idag + aspargessuppe

Jeg har feber, ondt i halsen og næsen. Sidstnævnte er også stoppet. Selvfølgelig har jeg mine pailletleggings på, det er blevet mit sygetøj. Derudover har jeg en tulip hem kjole på fra Topshop og en cardigan fra Gina Tricot. Jeg havde også mine veloursko fra H&M på, for jeg skulle jo ned og hente avisen. Det er vist også så langt udenfor, jeg kommer i dag. Lige nu har jeg også et fuldstændig ikke matchende halstørklæde på, men jeg tager det sikkert af om lidt igen, for min krop kan slet ikke finde ud af, om jeg sveder eller fryser. Heldigvis har jeg både kakaomælk og aspargessuppe. Det er altså rigtig nemt at lave. Jeg bruger opskriften her men bare med kaffefløde og så uden kødboller.



Elsker når der kommer pakker

Og i dag var en pakke fra Strawberrynet. Jeg er godt glad for, at de har fået ordnet det med told, så man ikke skal ned og betale og så vente på, man får refunderet pengene. Nu kommer posten bare med pakken. Pakken indeholdt min bestilling fra d. 31. december, så det var kun den ene ting der var til mig. De to andre pakker er til min storesøster og Solsikken. Til gengæld var det MJ parfumen, som dufter rigtig godt, og som jeg har ville købe længe. Det hele var forresten pakket fint, selvom jeg ikke havde tikket af, at det var en gave. Jeg har nu ikke noget i mod at pakke ting op :)






mandag den 11. januar 2010

Et godt bud...

...på, hvad jeg ville kaste penge efter, hvis jeg skulle trøsteshoppe, ville være denne kjole fra Gina Tricot til 129kr. Den har striber, som ville gøre mig glad, og den er billig.

Billede fra ginatricot.com

søndag den 10. januar 2010

Silkeskjorte og for dyr porto

Jeg er faldet lidt for denne silkeskjorte fra Silence+Noise på Urban Outfitters netshop, den er endda sat ned til £9,99. Den eneste grund til, at den ikke allerede er på vej til mig er portoen på £15,95 - det er simpelthen alt for mange penge, specielt når nu skjorten er billigere. UO burde gå Topshop mm og ASOS i bedende og tilbyde en billegere porto.

Billede fra urbanoutfitters.co.uk

En lille betragtning

Både Jimmy Choo og Sonia Rykiel blev sat ned på nettet præcis 5 uger efter lanceringen, så det kan være det samme sker med Sonia Rykiels anden del af samarbejdet. Det virker da, som om der er lidt system i det...

Lidt udsalg...

Det er ikke kun Sonia Rykiel for H&M, der er sat ned, der er masser af fine varer i deres udsalg. Tingene på billedet kunne jeg virkelig godt finde på at købe. Da jeg lavede kollagen slog det mig, at det er lige før, man kunne have det hele på samtidig - næsten i hvertfald. Nå, men der er godt fyldt op nu og også ting fra sidste sommer såsom en zebrakjolen (dog kun i en enkel str), så hvis der noget, du har misset, så kunne du lige tjekke, om det var kommet nu.

Billeder fra shop.hm.com

lørdag den 9. januar 2010

Enkelt

Jeg sidder og læser til eksamen og har en million ting inde i hovedet (ihvertfald det jeg endnu ikke har nyst ud igen), og nu har jeg bare sådan en trang til helt enkle ting, formentlig fordi mit hoved ikke kan rumme mere.



Billeder fra shop.hm.com - topshop.com - asos.com



H&M: tanktop 59,95kr, tørklæde 39,95kr - Topshop: nederdel £25, strømpebukser £6, sko £28 - ASOS: armbånd £10.

En gang til: H&M vs. designer på udsalg

Ja, så er det sket endnu engang, Sonia Rykiel for H&M er nu sat ned. Jeg kunne faktisk godt overveje nogle af tingene - specielt velourkjolen for kunne det ikke være sjovt at have en gulvlang kjole i velour og med en kæmpe sløjfe? Og så til 149kr - gad vide om det er en fejl? Jeg har ikke lige så meget tid, så jeg har ikke fundet før priser, men jeg kan huske at velourkjolen kostede 699kr og bodyen og bh'en kosteder 249kr.


Til gengæld synes jeg at H&M skal tænke sig lidt om, jeg købte med vilje ikke noget til fuld pris fordi jeg har lært at det kommer på tilbud vildt hurtigt efter. Jeg kan også forestille mig at der sidder nogle og føler sig lidt snydt ligesom med Jimmy Choo for H&M.






Billeder fra shop.hm.com



fredag den 8. januar 2010

Det holder altså!

Ja, det gør sgu. Nogle gange kommer jeg forbi nyhedsprogrammet Udland på DR2 og udover det er et meget fint program, så er jeg altså også rigtig imponeret af Helen Hajjaj og hendes modige styling. I første omgang virker det lidt voldsomt med fx en guld bluse eller læbestift og store øreringe - specielt når man er vant til kvinder på tv-avisen med blazer og rullekrave, men når man til har vænnet sig til det, så synes jeg også, det fungere rigtig godt. Det fjerner heller ikke fokus fra emnerne, som man måske kunne forestille sig, men man behøver åbenbart ikke at have skjorte og neutrale farver på. Jeg ville ønske, jeg var så modig med farver, men klæder altså også hendes hår og hudfarve godt. Mere personlig stil ind i nyhederne tak!

Billeder fra dr.dk

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.