Sider


mandag den 31. januar 2011

Mit eget lille sparekorstog

Ja, det er hvad I nu vil blive udsat for, men det er altså ment som inspiration. For kort tid siden købte jeg min lille røde taske på udsalg og sparede lige £40 ved at vente 3 måneder. Da jeg forleden ledte bloggen igennem for billeder, faldt jeg over nedenstående fra 30. september 2010. Kan I genkende nogle sagerne på det billede? Både hjertekjolen og min prikkede cardigan (dog i sweaterversionen på billedet) fik jeg købt under udsalget, og så blev der sparet 70-85% eller 418kr. Den prikkede skjorte har jeg ikke fået købt, men den matchende nederdel kom med hjem. Det, jeg vil frem til, er selvfølgelig, at det godt kan betale sig at vente lidt med sine køb.

Kjolen til højre var jeg også ret vild med, og jeg så den også på udsalg sat ned til 50kr, men der sagde den mig ikke noget mere. Hvis jeg havde købt den tilbage i slutningen af september, var jeg nok endt med et fejlkøb, hvilket er en anden god grund til lige at se sine køb lidt an. Der er selvfølgelig undtagelser, for visse ting når jo at blive udsolgt, men min erfaring er, at det er rimelig nemt at spotte, om det forsvinder hurtigt eller man kan finde det på udsalg et par mdr senere.


30 for 30: Dag 2

Ja, så blev det lige 30 for 30 tre i træk. Jeg kan lige så godt sige med det samme bloggen kommer nok til at handle meget om 30 for 30 og om lejligheden der skal ordnes. Det sidste fylder ret meget nu hvor vi har fået nøglerne, vi vil gerne være hurtigft færdige så vi kan flytte sammen igen ;) Men der kommer altså et indlæg senere der ikke handler om de to ovenstående emner.

Ellers overlevede jeg i dag, selvom det er noget rod at blive overflyttet til nyt uni Jeg kan godt lige at have styr på tingene og det er der slet ikke, men det må jo komme. Nå ja, og så faldt jeg lige da jeg var kommet ud efter forelæsning. Jeg ved ikke helt hvad der skete, det var et mærkeligt fald og jeg endte nærmest med at sætte mig ned. Det har nok set sjovt ud, men jeg slog mig heldigvis overhoved ikke. Stoltheden led heller ikke synderligt,  men nu har jeg  jo også prøvet at falde på en spejlblank sti lige foran de 7. og 8. klasser jeg normalt var vikar for ;)

Sikke jeg skriver, nå men hvis jeg skal sige noget om dagens tøj, må det være, at jeg er så glad for den cardigan, jeg købte for 100kr i H&M. Den er varm og jeg føler mig super tryg i den. Billedet bagfra var tilfældigt, da jeg jo havde gang i selvudløseren, men det blev jo fint nok, så det fik I også lige med.

Dagens pris = 788,95kr  [Kjole (H&M) 179kr - Cardigan (H&M) 100kr - Strømpebukser (H&M) 69,95kr - Støvler (ASOS) ca 150kr - Taske (ASOS) ca 290kr - Stort armbånd, min mors - Lille armbånd, gave]

søndag den 30. januar 2011

30 for 30: Dag 1

Så er jeg i gang med 30 for 30. Selvfølgelig kom jeg først i tanke om at tage billede, da det var blevet mørkt, og jeg har ikke helt fundet en god plads endnu, men så kan det jo kun blive bedre. Jeg har besluttet mig for at vise tøjet hver dag, så er jeg sikker på, at jeg husker at tage et billede. Der kommer selvfølgelig også en opsamlig, når det hele er slut.

I dag har jeg været ud at gå  tur på Assistensen med Solsikken, og var vi også lige et smut på cafe for at fejre, at vi igen bor under 2 min fra hinanden. Hurra! Jeg endte med at hoppe i min nye hjertekjole, som jeg måtte jagte i 8 H&M'er igennem for at finde. Ellers er det kun mine Asos støvler jeg har på af mine 25 ting, men min nye taske passede perfekt til kjolen. Jeg ville egentlig også have haft røde negle, men det nåede jeg simpelthen ikke, inden jeg skulle mødes med Solsikken, og da jeg kom hjem, gad jeg ikke. Jeg er lidt spændt på, hvordan jeg skal style kjolen anderledes næste gang, men det tid den sorg.

I morgen skal jeg starte på uni i Kbh. Det bliver lidt mærkeligt, jeg glæder mig, men jeg kender bare ingen, og det er jo underligt. Det kan jo være jeg støder ind i nogen fra gymnasiet, ellers hvis du ser en med nyklippet pandehår (det ordner jeg om lidt) der ser lidt fortabt ud på HCØ i morgen, så må du lige komme sige hej (selv hvis det ikke af mig, er det jo altid rart at møde nye mennesker).

Vi skal da lige slutte med en dagens pris:

Dagens pris = 349,95 [Kjole (H&M) 30kr - Strømpebukser (H&M 29,95kr) - Bælte (H&M) gave - Taske (ASOS) ca 130kr - Støvler (ASOS) ca 150kr - Eiffeltårnsarmbånd (DIY) ca 10kr - Andre armbånd gaver  ] 

30 for 30

Betina skrev for nyligt om Kendi, der havde konceptet 30 for 30. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man udvælger 30 stykker tøj og sko (men ikke tilbehør og fx undertøj og vinterjakke, men altså det tøj som du faktisk står og har tøjkrise over om morgenen). Og så må man ikke shoppe, da man jo skal lærer at bruge de ting man i forvejen har.

Altså: 
  • Udvælg 30 stykker tøj (ikke undertøj, strømpebukser og vinterfrakke)
  • Sammensæt tøjet til 30 outfits til 30 dage, uden at bruge andet tøj.
  • Ingen shopping.
 Jeg synes, det er en rigtig god idé at bruge, hvad man har i skabet og sætte fantasien i gang om, hvordan man kan bruge sit tøj på nye måder. Nu har jeg så kun valgt 25 stk tøj til 30 dage. Jeg synes egentlig, at 30 er ret mange, og da jeg jo er ved at flytte passede det fint med lidt færre. Hvis jeg skal prøve det igen, vil jeg enten skære det ned til 20 eller prøve med 30, men så skulle 1/3 være tøj jeg ikke fik brug normalt, det kunne være sjovt at prøve.
 
Jeg har kun de 25 stykker tøj og sko med til København, resten bor stadig i Århus. Det bliver altså rimelig nemt ikke lige at tage noget andet på, på den måde passer det jo meget godt. Til gengæld er jeg lidt bekymret for tilbehøret, for jeg har selvfølgelig glemt nogle ting, men det går nok. Jeg håber bare ikke det bliver for kedeligt (jeg har fx kun taget sorte strømpebukser med og glemt alt om andre farver).Det med shoppingen passer også fint ind, jeg har nemlig ingen penge til shopping, kun til maling, ikea og dobbelt husleje (heldigvis kun 1½ måned).
 
Når jeg kigger på de ting, jeg har valgt, bliver jeg helt glad, det kan godt være meget af mit tøj er fra H&M, men jeg er virkelig vild med meget af det. Jeg kan godt juble lidt over det en gang i mellem. Til gengæld ser det en smule trist ud med at det sorte og grå, jeg håber ikke det bliver for kedeligt, jeg må se, hvad jeg kan gøre med tilbehør og neglelak. I kan se, hvilket tøj jeg har valgt på billederne under. Som bonusinfo kan jeg da lige fortælle, at jeg, som det matematisk anlagte menneske jeg er, har regnet mig frem til, at med mine 25 ting, kan man - hvis man antager, at det hele passer sammen sammen - lave hele 540 forskellige outfits! Det er næsten 1½ år, man så har forskellige outfits til, hvorfor havner man(jeg) så altid i det samme? 
 
Nå ja, jeg starter i dag, og jeg kan ikke finde ud af, om jeg skal lave et dagens hver dag, et par gange om ugen, eller jeg skal gemme dem til om 30 dage (det sidste er lidt kedeligt synes jeg)


 

Tre styk sorte kjoler: en asymmetrisk og læs, en tætsiddende og en A-form, tre styrk sort/hvid mønstrede kjoler: en med lange ærmer, en med korte ærmer og en uden.


Et par lange støvler, og et par korte. Et par fine sko og et par rå sko.


To sorte cardigans, en med v-hals og en med rund hals. En grå cardigan, en lang prikket cardigan og en tynd læderjakke, bruget som cardigan.


Et par jeans, et par sorte pialletbukser, en skindnederdel, en pudderfarvet nederdel, en zebrastribet buksedragt


En sort bluse med 3/4 ærmer, en sort tank, en hvid tank, en sort/hvd body og en sort/sølv langærmet bluse.

Billeder fra discountliv.blogspot.com - shop.hm.com - ginatricot.com - asos.com

lørdag den 29. januar 2011

Hjemme???

Jeg aner overhovedet ikke, hvor hjem er lige nu. I dag tog jeg fra Århus, og jeg kommer kun tilbage for at pakke tingene sammen og gøre lejligheden flytteklar. Så egentlig er Århus ikke hjemme mere, det skal jeg godt nok lige vænne mig til, jeg tror heller ikke, jeg helt har fattet det. Lige nu bor jeg så hos mine forældre, indtil vores nye lejlighed er gjort i stand. Men selvom jeg har boet her i ca 20år og sidder på mit gamle væresle, så føles det heller ikke som hjemme, og den nye lejlighed er slet ikke hjemme endnu. Jeg føler mig godt nok lidt rodløs. Det hjalp dog lidt at der var fine roser til mig, da jeg kom hjem til mine forældre, og nu hvor jeg sætter mine ting på plads, føles det mere rigtigt. Derudover er vores nye lejlighed kun fem opgange væk fra mine forældre, så jeg skal i det mindste ikke et helt nyt sted hen, når  vi endelig flytter.

Tasken jeg bestilte fra Asos lå og ventede på mig hos mine forældre, den er super fin og helt fantasketisk til de ca. 130kr den kostede. Kup! Pigen på billedet er for resten mig, så nu ved I, hvordan jeg ser ud ;) Eller nu har jeg så fået brunt hår, grønne øjne, fregner og er blevet 22år ældre, så det er måske så meget sagt. Nu står den bare afslapning hele aftenen, det har jeg også brug for, det har været en laaang dag. Jeg håber I har en god weekend.


Endnu et forårsønske

Hvor er det smukt det tørklæde. Det gad jeg godt have om halsen gennem foråret. Jeg synes, der er ret mange ting lige nu, som jeg godt kunne tænke mig, der minder mig om forår. Måske vil jeg bare gerne have foråret? Nogen der kender en butik, der har det på lager? Tørklædet er fra Topshp og koster £16

Billede fra topshop.com

fredag den 28. januar 2011

Mere Topshopudsalg

Topshop har igen lagt flere varer ind under deres udsalg, så der lige nu er mere end 500 ting derinde. Man skal dog være hurtigt, fordi de har det med at ryge næsten med det samme. Hvis man til lidt anderledes ting er der flere gode fund nu. Der var også nogle ting jeg ville have men jeg er var stærk.  

Billede fra topshop.com

torsdag den 27. januar 2011

Grib tasken

Eller clutch! Super upratisk og super fed, disse tre må gerne komme hjem til mig. Selvom jeg elsker sort er det meget rart med noget til at bryde det sorte. Den hvide ville være fin til at minimalistisk look, med enkle sølvsmykker og neutral make up, den turkise til et mere art deco-inspireret look med glimtende sten og vildere make up, og den røde til de klassiske look med matchende læber og fine guldsmykker.   

Billeder fra topshop.com - hm.com - asos.com

onsdag den 26. januar 2011

20% hos Asos

Frem til d. 31/1 har ASOS 20% rabat på deres egne kollektrioner, så kan fx få nedenstående taske til £68 mod £85 normalt. Derudover er det stadig gratis levering. Evt kan koden 1711FAULTYSWS give yderligere 10% rabat.



Billede fra asos.com

Ruskindsdrøm

Nej hvor er disse sko fra Topshop fede og fine på én gang. Jeg er egentlig ikke til basketstøvler, ihvertfald ikke dem i bomuld, men hvis de pludselig er i velour, har nitter eller som disse er lavet i gammelrosa ruskind, så er jeg fanget med det samme. Både materialet og farven er nok rimelig sarte, til gengæd koster de kun £25. Godt man ikke har nogen penge til shopping, for så var de vist på vej til mig allerede.

Billede fra topshop.com

tirsdag den 25. januar 2011

Så er det begyndt

Om en uge overtager min kæreste og jeg vores nye lejlighed, og så skal det males meget hurtigt. Alt i mens jeg gerne skulle starte på uni i Kbh og bo hos mine forældre, indtil vi kan rykke alle vores ting over og flytte rigtig ind. Det hele går meget stærkt, og det er ved at være de sidste dage i Århus, det føles meget mærkeligt. Da vi flyttede herover for 4,5 år siden, flyttede vi samtidig hjemmefra, og der var faktisk ikke så mange ting (vi tømte Ikea da vi flyttede herover), og vi havde desuden god tid over sommeren til at male og finde os til rette. Nu har vi sååå mange ting  og det hele sker oveni hinanden. Det er meget mærkeligt at flytte så langt så hurtigt. Nå men jeg ville egentlig bare fortælle, at fra nu af og de næsten par uger står i flytningens tegn, så nu må se se, hvor meget bloggeri det bliver herfra.  

mandag den 24. januar 2011

Et andet forårsønske

Udover det transparente kunne jeg også godt tænke mig noget batik, og denne kjole gad jeg godt rende rundt i til sommer. Den er fra E-label og set på Asos til £32.

Billede fra asos.com

Transparent

Jeg er blevet lidt lun på tanken om transparente nederdele her til foråret og sommeren. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan det skulle føres ud i livet, og hvordan det skulle se ud, men noget med en kortere del under ligesom hos Chloé og som Miss Selfridge også kommer med et bud. Det skal dog ikke være i sort, og jeg ved heller ikke, hvordan snittet skal være. Det er vist i sig selv stadig kun en transparent idé.

Jeg glæder mig forresten megt til foråret, det må gerne komme nu, lige nu!

Billede fra style.com - missselfridge.com

søndag den 23. januar 2011

Tøj med minder.

Jeg er ved at rydde lidt op i mit tøj så jeg evt få sorteret noget fra inden vi flytter til Kbh. Faktisk er det nok min sidste rigtige søndag i Århus. Det er meget mærkeligt. Nå men, i min oprydning faldt jeg over nogle stykker tøj som aldrig går med og som i princippet enten skal smides ud eller gives væk. At dette ikke er sket er fordi jeg har for mange minder med det tøj. Mine to yndlings ting er toppen og kjolen herunder.

Toppen er fra Zara købt på udsalg (selvfølgelig) engang mellem d.23 juni og 30.juni 2003. Grunden, til jeg kan huske det så præcis, er fordi jeg havde toppen på anden gang, jeg mødte min kæreste, den er faktisk købt til anledningen. Jeg brugte den top så meget den sommer, en sommer jeg forresten huske som helt fantastisk og fyldt med solskin, kys, ture på Nørrebro og is fra ParadisIs.  

Kjolen er også købt deromkring i H&M. Det var min yndlingskjole, og jeg boede i den, hvilket betød at de til sidst var slidt op, og stoffet er gået i stykker så den ikke laves. Jeg har så mange minder i den kjole, bl.a. en årsdag og så en vidunderlig koncert med det tidliger Tiger Tunes på Rust, hvor pigen der stod ved siden af mig havde præcis den samme kjole på (heldigt at man havde sørget for fint tilbehør).

Jeg kan altså ikke smide disse ting ud, selvom jeg ikke skal have dem på igen, så nu ligger de pakket væk, og så kan jeg finde dem engang i mellem og tænke tilbage på mine fine minder. Har du noget tøj som du kun gemmer pga. af minder?

Forårsstøvler

Jeg er ret vild med disse ankelstøvler fra Topshop. Jeg synes de er 70'er cool, og 70'erne bliver jo en af de store tendenser her til foråret og sommeren. Derudover er jeg vist begyndt at drømme om forår, og selvom jeg ikke vil give slip på alt det sorte, så er det meget rart med nogle andre farver, specielt til fodtøjet (men de findes altså også i sorte). Jeg kommer dog lidt til at tænke på et par støvler, min far havde, da han var ung, hvilket måske ikke er helt godt. Dem må jeg lige vise jer, når jeg flytter midlertidigt hjem til mine forældre om en uges tid.

Billede fra topshop.com

lørdag den 22. januar 2011

Den røde taske og lidt om at shoppe

Ja, det bliver sidste køb i lang tid, men jeg glæder mig godt nok til den kommer. Og når den når frem, så er det lige under tre måneder, siden jeg første gang skrev om denne taske, dengang kostede den £55, nu stod den til £16,50, og så var der lige en 10% rabatkode, så den endte £14,85. Det var lige £40 i besparelse på tre måneder. Det er et ret godt eksempel på, hvordan jeg shopper. Jeg kan ofte godt vente lidt tid, på de ting jeg gerne vil have, hvis jeg har på fornemmelsen at prisen falder. Hvis jeg ikke vil have en ting, når der er gået fx tre måneder, så er det jo heller ikke noget jeg skulle have haft fra starten. Jeg køber ting, som jeg har planer om at beholde altid, og hvilken sæson det er fra eller om det matcher nuværende trends er ikke så vigtigt. 


Billeder fra asos.com

fredag den 21. januar 2011

Skindnederdel og ny body

Der var jo nogen, der efterlyste billeder er skindnederdelen på, og her er den så. Den er ikke så skinnede som billederne, men sådan er det jo med blitz. Jeg er vist kommet frem, at jeg beholder den, den er jo meget pæn. Jeg synes forresten, at bodyen jeg købte i dag fungere ret godt med nederdelen, den kombi vil jeg nok bruge igen.

Og så undskylder jeg lige vinterblegheden, måske mest for min egen skyld. Langt det meste af tiden har jeg det rigtig godt med min krop, men der er da enkelte dage, hvor alt bare ser lidt forkert ud, og jeg tror heller ikke en stor portion kartoffelmos og mørbradgryde lige inden ligefrem hjælper. Men det er jo det gode ved blogs, der er ikke strenge regler om højde og vægt, vi ser ud som vi gør :)

Dagens høst fra H&M

Så fik jeg fik næsten brugt mine julegavekort til H&M. Jeg skulle hente hjertekjolen og den prikkede nederdel, som jeg fik lagt til side i går. Det var hjertekjolen er var årsag til min besøg i diverse H&M'er i begge ender af landet i går. Jeg har kigget på den mange gange og overvejede for kort siden at købe den online til 60kr, men så kom der en skindnederdel i vejen, heldigvis, for nu var den der så til 30kr (sat ned fra 199kr) og jeg kunne bruge min gavekort. Den prikkede nederdel har jeg købt en gang før til 100kr, men jeg fortrød og den røg tilbage. Da jeg så en i går til en halvtreller blev den også lagt til side og kom med hjem i dag, den er altså fin. Handskerne var sat ned til en tyver (fra 179kr) og kom i brug med det samme (hvordan kan man vågne til sol og blå himmel og så stå op til tåge og rimfrost?).  I alt i alt blev der i dag sparet 577kr.  

Jeg købte også noget der ikke var på tilbud, selvom det er svært i disse udsalgstider. Bodyen hang nemlig og lokkede med sit fine mønster og sin fine pris på 79,95kr, det var lige sådan noget jeg stod og manglede, perfekt! Den er især fin til min nye skindnederdel, som I kan se på senere.

Budgetfund: Stine Goya buksedragt

Hvis man som mig ikke går op i hvilken sæson fine ting er fra, og modsat mig har omkring 650-720kr, så må denne fine buksedragt fra Stine Goya da være lige til at hapse. Den er fundet hos Asos lige her og er sat ned til £80, desuden er der jo fri fragt og muligvis 10% rabat koden 1711LATESWS. Jeg er så småt begyndt at overveje at have udsalgsopsparing (ikke at det have betydet noget denne gang med flytning og alt muligt)



Billede fra asos.com

£10 i rabat hos Urban Outfitters

Ja, som der står så giver UO £10 i rabat hvis man køber for mere end £50 og bruger koden HAPPYUO. Gælder til og med søndag. Der er forresten stadig fine ting i deres udsalg.

Billede fra urbanoutfitters.co.uk

torsdag den 20. januar 2011

Lidt udsalgsfund

I dag jeg været i ikke mindre end 8(!) H&Mer. 5 i Aarhus (hvis man tæller dem i Bruuns hver for sig) og 3 i Kbh. Det er jo helt vildt. Det startede med at jeg lige ville et smut forbi H&Ms udsalgsslutspurt i Kbh inden jeg tog tilbage til Aarhus (H&M i Galleri K har efter min mening det bedste udsalg), her faldt jeg så over en kjole jeg har kigget på længe, og som nu var sat ned fra 199kr til 30kr! Den var der selvfølgelig ikke i min størrelse, hvilket betød at jeg lige måtte forbi to butikker mere i Kbh, for lige at tjekke om den var der, det var den ikke. Og da jeg kom til Aarhus, kunne jeg heller ikke finde den i de 4 første butikker, men i den 5. og sidste butik hang den der. Den er dog lagt til side til i morgen sammen med en fin nederdel, da jeg selvfølgelig havde glemt mit andet tilgodebevis.

Nå men altså, jeg gik ikke tomhændet fra Galleri K, for der hang denne fine top med læderfront sat ned til 100kr (fra 699kr). Det er sådan en som jeg ser i butikken til fuld pris og tænker "No way", men som jeg samtidig regner med (og håber på) at gense, når udsalget går i gang.  Derudover kom der også nogle armbånd med hjem til 10kr (før 60kr). Jeg kan ikke få for mange armbånd.

Har du fundet nogle gode udsalgsfund?

Perfekt sort hverdagskjole

Denne kjole fra Topshop er hermed skrevet på min ønskeliste. Jeg har en forkærlighed for sorte kjoler, og denne passer perfekt til resten af garderoben og til mig. Prisen er også helt fornuftig - £36. Find den her. Desværre har jeg ingen penge at shoppe for og indtil flere sorte kjole i klædeskabet allerede, så denne må vente lidt endnu. Til gengæld lever mit ene H&M gavekort fra julen stadig, også selvom det er blevet brugt i dag, købet kommer senere ;)

Billede fra topshop.com

Travle svenskere

Shit, hvor har H&M travlt for tiden, nu har de også lige lavet et lille samarbejde med Swedish Hasbeens, hvilket der er kommet disse træsko ud af. Jeg ved ikke helt om det lige er mig, det er lige lidt lidt forkerte på en eller anden måde, men jeg tror også det er sådan nogle hvor man skal se dem på. Hvis jeg skulle vælge er jeg helt klart mest til de røde.

Er du til træsko? Jeg er vist mere til mørkt træ, hvis det endelig skal være...

Og så må I da også snart være ved at brække jer af H&M? Jeg ville ønske, jeg havde lidt mere at blogge om lige nu, men jeg har prøvet at skåne mit hoved for det meste, og når jeg har luret på nettet, har det meget været hos nogle andre svenskere nemlig Ikea, og jeg tror altså, at nyheder fra H&M slår indlæg om hvide køkkenelementer fra Ikea...  Men jeg vil se om der ikke kan komme lidt mere afveksling nu.

Billeder fra H&M

onsdag den 19. januar 2011

Hjerter, rester og genbrug fra H&M

H&M har gang i flere ting for tiden. I anledningen af "Valentine's day" sender de tøj og tilbehør på gaden med hjerter og kys. Jeg er helt vild med tasken, der forresten får mig til at tænke på Betina. Også hjertebodyen er rigtig fin. Derudover har H&M lavet en lille minekollektion "Waste" af resterne fra Lanvin-kollektionen, hvilket jeg synes er et ret godt koncept. Det bliver dog kun i begrænset mængde og i enkelte butikker. Man kan selvfølgelig heller i lave så meget, når det er af rester. Mine favoritter er de fire på det mellemste billede. 

Genbruget stopper ikke her ligesom tidligere smider H&M en kollektion ud i butikkerne her i løbet af foråre,t hvor materialerne er enten genbrug eller økologisk. Jeg kan rigtig godt lide ideen, men jeg ved ikke helt, hvor vild jeg er med resultatet denne gang. Den gule kjole er rigtig fin, men nuancen er bare lidt forkert, jeg håber på den også kommer i andre farver. Jeg kan heller ikke helt gennemskue, hvor økologisk det egentlig er, men det bliver vist ikke lige, denne gang jeg går i dybden med dette, med hovedpine og hjernerystelse og flytning osv på programmet. Ellers er der lidt for mange flæser efter min smag, men armbåndene er søde. Disse er mine favoritter, der kommer billeder af resten i morgen. Priserne kender jeg ikke lige endnu.








Billeder fra H&M

tirsdag den 18. januar 2011

I aften...

I aften skal jeg læse blade (som kom ind af døren forleden), eller jeg skal vist kun kigge billeder, så hovedet kan slappe lidt af. Nicole Kidman får man vist aldrig ondt i hovedet af at kigge på, højst lidt i maven af misundelse ;) Hun bliver forresten interviewet af Jennifer Aniston inde i bladet - ikke dumt Ellers skal der lakeres negle og spises superflyers. Jeg køber aldrig selv superflyers, men de er der hver gang, jeg er "hjemme" på besøg hos mine forældre i Kbh, som jeg er lige nu. Det er dog snart slut med det, for nøglerne på billedet passer til kæresten og min nye lejlighed nogle opgange væk, som vi overtager 1. februar, og som jeg har underskrevet købsaftalen på her til aften. I morgen skal vi ned og kigge på den igen og få målt lidt op (det har vi nemlig fået lov til).  

Februar favoritter

Der er en del lyse farver bland de sager H&M sender i butikkerne til februar, og jeg er helt med på det, ihvertfald i teorien, jeg ved ikke helt, hvordan det vil gå rent praktisk, men lækkert ser det i hvertfald ud. Jeg kan godt lide tanken om en lys strik trøje og detaljerne med lidt bar ryg, som jeg synes H&M har godt gang i flere steder. Ruskindstasken/posen er vist til herrene, men sådan noget plejer vist ikke at holde os tilbage - lige den pris er et gæt fra min side, den står i 799 sek.





Billeder fra H&M

mandag den 17. januar 2011

En pæn ting...

I dag var jeg til lægen, jeg har nemlig haft rigtig meget hovedpine de sidste par dage, hvilket nok skyldes den hjernerystelse jeg fik i tirsdsags. Så stilheden på bloggen fortsætter nok lidt endnu. Som trøst ville jeg lige smutte i et par butikker. Det endte lidt galt, der var ihvertfald masser af fine sager sat ned med 70% i Magasin, udover skoene fra Topshop, som jeg skrev om i sidste indlæg, så var der bl.a. også fine sko og støvler fra Mentor til 480-600kr. Jeg endte egentlig med at styrte ud af Magasin for ikke at blive fristet, men der var det for sent. Der var nemlig også denne pæne nederdel fra Mads Nørgaard i superblødt skind og med fine lommer og som engang kostede 1400kr, men nu hang der i min størrelse med -70%, så der nu kun står 420kr mindre på kontoen. Jeg havde ikke planer om, at jeg skulle bruge så mange penge (og det er en slat pt.), men den var så lækker, og så stod en skind/lædernederdel på min ønskeliste. Den er kun på besøg indtil videre, men jeg tror den får lov at blive.  

Fantastiske røde sko til 255kr

Er der nogen der vil være så venlig at smutte ind i Topshops afdeling i Magasin i Århus og købe nedenstående sko til 255kr (der var flere par!), så jeg ikke skal kigge på dem for længe og tænke på, at jeg gav knap 350kr for dem? Mange tak! Ah det går nok med de ca 90kr, men det sker så sjældent for mig.



Billede fra topshop.com

lørdag den 15. januar 2011

Fin lynlåsdetalje

Jeg er helt vild med lynlåsdetaljen på denne jakke fra Boohoo.com. Jeg synes, det ser super cool ud! Desværre tror jeg ikke, at snittet ville passe mig, den bliver ligesom for lang. Ellers havde jeg helt sikkert kastet de £15. den koster, efter den. Du kan finde den under Mega Sale, og der er 10% ekstra rabat med koden EXTRA.

Billede fra boohoo.com

fredag den 14. januar 2011

Fine udsalgssager hos Topshop

Topshop har lagt flere fine ting ind under deres udsalg, og jeg er så fristet til at købe noget, men jeg tror, jeg er fornuftig (øv!). Der er selvfølgelig mange flere ting end de fire, jeg har valgt, men det er klart mine favoritter. Kjolen havde jeg købt, hvis det var den i rigtig læder, men det er det ikke, og jeg er så meget i tvivl, og så er man jo ikke i tvivl. Husk at bruge nus nummeret fra sidste indlæg og få 10% rabat, hvis du køber noget.


Billede fra topshop.com

torsdag den 13. januar 2011

Ruskindsshorts og rabatkoder

Jeg er stadig lidt vild med de kamelfarvede ruskindsshorts, og jeg kunne rigtig godt se dem sammen med nedenstående, jeg har allerede de fleste af tingene, ihvertfald noget der ligner, pånær den leoplettede clutch og den røde og så selvfølgelig shortsene. Jeg stødte endda lige på en 10% rabatkode til Dorothy Perkins, og når de i forvejen er sat ned med 10% ekstra, betyder det at, de kommer ned og koste £16,20 (ca 145kr).  Når vi er ved rabatkoder så kan er der faktisk også rabatkoder til de andre ting:

Dorothy Perkins 10% DPWEL10
Topshop + Miss Selfridge 10% Nuskoderne: 000110204396821 eller 000110204006800
Asos: 10% SWS2012FA
H&M 10% 8931 eller 25% på en enkel vare 8964



Jakke fra Topshop £79 - Skjorte fra Miss Selfridge £32 - Halskæde fra Asos £8 - Clutch fra H&M 79,95kr - Shorts fra Dorothy Perkins £20 - Laksko fra Asos £25 - Strømpebukser fra H&M 79,95kr


Billede fra asos.com - topshop.com - dorothyperkins.com - missselfridge.com - shop.hm.com

Rabat med rabat på hos H&M

I dag fik jeg en lille rabatkode med posten, den giver 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer hos H&M og er 8931, den udløber d. 23/1. Derudover giver koden 8964 25% rabat på en enkelt vare, den virker også på udsalgsvarer og udløber engang til sommer. Og når vi nu er ved udsalg, så samlede jeg lige nogle af de største besparesler hos H&Ms udsalg online. Det kan godt være du ikke kan finde tingene lige nu, men så prøv i morgen tidlig. Der er 65-75% at spare på nedenstående. Jeg overvejer sandalerne til 39,95kr (har faktisk gjort det før) og den transperante kjole med små hvide hjerter til 59,95kr.


Billeder fra shop.hm.com

onsdag den 12. januar 2011

Hjernerystelse, lejlighed, bryllup og en fin kjole på udsalg

Der har været lidt stille de sidste par dage fordi jeg læste til eksamen, i går skulle jeg så have været oppe, men i stedet fik jeg hjernerystelse går morges, da jeg tilsyneladende besvimmede og slog hovedet i radiatoren. Av. Jeg lider stadig lidt under det og prøver på at lade computer, tv og læsestof være i fred, derfor også meget lidt blogging.

Der er dog også gode ting at fortælle: kæresten og jeg har nu endelig (ok så lang tid gik der jo ikke, men man er vel utålmodig) fået en fin andelslejlighed pr 1. februar, der hvor jeg er vokset op på Nørrebro. Hvilket betyder, at mine forældre, min søster, svoger og nevø, samt veninder lige pludselig kun er 2 minutters gang væk. Nå ja, så flytter jo vi altså tilbage til Kbh, hvilket bliver rigtig dejligt (selvom Århus også er et fint sted).

Den anden dejlige ting, jeg kan fortælle er, at en af de ovenstående veninder skal giftes til sommer! (Hæhæ, nej det var ikke m,ig hvis du lige troede det ;) )Yay, hvor er det vildt, det glæder jeg mig også rigtig meget til. Så så man lige mig i fin kjole til sommer og være med til planlægningen :)

Det bliver ikke nedenstående kjole til sommer, men jeg faldt lige over den, den har vist været på bloggen før, men nu er den på udsalgt til £41. Jeg synes, den er virkelig smuk! Den er fra Asos black.


Billede fra asos.com

mandag den 10. januar 2011

Elin Kling + H&M

Ok, det bliver lige hurtigt for jeg burde slet ikke være her i dag, læser ret meget til eksamen. Men Elin Kling har lavet et design samarbejde med H&M (og unicef) som man dog kun kommer til Sverige d. 3. februar, men herunder også Malmø, så der er håb for os tæt på Sverige. I får lige den svenske pressemeddelse:

H&M är stolta att för första gången lansera en kollektion designad i samarbete med en
modebloggerska. Kollektionen med Elin Kling lanseras i Sverige den 3 februari och kommer att säljas i 10 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. 10 % av försäljningspriset skänks till UNICEF.

– Det känns oerhört roligt att kunna erbjuda våra svenska kunder en exklusiv kollektion i samarbete med Elin Kling. Som en av Sveriges största modeprofiler passar Elin vår modeintresserade målgrupp väldigt väl, säger Sofia Jegerborn, marknadschef H&M Sverige.
Kollektionen består av nio plagg och två accessoarer och är en modern, ljus och minimalistisk
kollektion med bohemiska influenser. Uttrycket ”less is more” får en viktig innebörd. Resultatet är en stark och tydlig kollektion, silhuett och material är viktigare än dekoration. Detaljerna är genomtänkta och diskreta, som den ojämna kanten på den tvättade läderjackan, dold kedja framtill i en av klänningarnas halsringning, och den råa kanten på de vida byxorna. Balansen mellan det hårda, tuffa och skulpturala och det mjuka, draperade och feminina passar både H&M och Elin väldigt bra.

– Att vara den första som gör denna typ av svenskt samarbete med H&M känns otroligt smickrande och kul. Det har varit väldigt inspirerande att få arbeta så tätt tillsammans med H&M:s designteam och jag är väldigt nöjd med resultatet. Kollektionen är minimalistisk och rå, men med tydliga bohemiska inslag, något som speglar min personliga stil väl, säger Elin Kling.

SILHUETT Minimalistisk med kontraster mellan ledigt och kroppsnära.
FÄRG Vitt, svart, hud, silver och blått.
MÖNSTER OCH TRYCK Enfärgat men också enstaka mönster som handmålad akvarell, inspirerad av nutida konst.
MATERIAL Sidenmix. läder, polyester och bomullsmixar samt metallsmycken.

Kollektionen kommer att säljas i följande butiker:
Stockholm: Hamngatan 22, Drottninggatan 56, Sergelgatan 1, Götgatan 36, Kista Galleria
Göteborg: Nordstan, Kompassen
Malmö: Gustav Adolfs Torg 2, Södra Förstadsgatan 20
Uppsala: Svartbäcksgatan 4





Foto: Peter Gehrke - H&M

søndag den 9. januar 2011

Ny ung modeekspert hos Discountliv & Luksusdrømme

Uffe Buchard (hvem jeg også mistænker for at være bange for at blive gammel) kan godt se sig slået af pinden som Danmarks førende modeekspert, ihvertfald har min dejlige nevø sine egne markante meninger til moden lige nu, og i går aftes kom han med to guldkorn til, hvad der er not. Så hvis I ikke vil se kiksede ud i en 8årigs øjne (og vi ved, at ungdommen er alt i modebranchen), så må I hellere lige følge med:

Første billede er fra seneste udgave af Eurowoman ,og "Det er altså for funky" blev der sagt, og det var ikke på den gode måde, for det lignede faktisk "noget fra dengang hvor Mario lige var blevet opfundet!" (Nitendofiguren - ikke fotografen, red) ,og "der hvor man hørte alt for meget dj (aka disko, red) musik". Og han har jo ret, vi har næsten glemt det men senhalvfjerdserne og de tidlige firsere var ikke kønne, og turkis kan godt blive for meget.



Næste billede er næsten værre, hans moster lytter ihvertfald godt efter nu for: "Er det den nyeste mode? Jeg synes, at det ligner hun er i 30erne i det tøj" Av, den sad. Godt nok henvender Alt for damerne sig til kvinder i 30erne, men for en 8årig er 30 = dinosauer, og det er der vist ikke nogen af os, der vil ligne, og da slet ikke hvis "det ligner hun skal giftes med Indiana Jones". Shit det er ikke godt med de shorts, bælte og skjorte på én gang. Jeg kan faktisk sagtens følge ham, og det er da også kikset at ligne sin kæreste fuldstændigt. Godt nok læste jeg fornyligt, at den gode Uffe foreslog, at man skal stjæle tøjet fra kæresten skab, men som min nevø slår fast, så kan det jo ende helt galt.



Nu fik jeg ikke lige spurgt min nevø, hvad der er hot lige nu, men jeg er ret sikker på, at det må være Lego og BeyBlades, ellers flytter jeg heldigvis meget snart tæt på ham igen, og så kan han komme med flere gode modetips til sin moster - hun sætter pris på dem.

lørdag den 8. januar 2011

Dorothy Perkins udsalg

Jeg har ikke rigtig fået kigget på Dorothy Perkins udsalg før nu, jeg plejer at blive lidt skuffet, men der var faktisk nogle fine ting til billige penge og lige nu er der endda automatisk 10% ekstra rabat! Jeg er isør vild med ruskindsshortsene, men mønstrede skjorte og isterningebakken (den er da for sjov), jeg ved dog ikke om jeg ender med at købe noget.

fredag den 7. januar 2011

Eksamenslæsning vs. Udsalg

Jeg ved ikke helt om, det er godt at mikse de to ting, men det endte da meget godt i dag, jeg kom nemlig hjem med nedenstående cardigan fra H&M og et frisk hoved. Cardiganen var et kup, jeg kiggede langt efter den for noget tid siden, men prøvede den ikke engang, fordi jeg vidste, at den var lidt for fjollet til 349kr. I dag hang den der så til 100kr, og så blev jeg jo nødt til lige at prøve den. Selvfølgelig var den både fin og super behagelig at have på, så nu er den min nye ven.

Det dér fredag...

...det er altså lidt overvurderet, ihvertfald hvis man som mig læser til eksamen, og det lige så godt kunne være tirsdag. Til gengæld er Oreos i samme situation slet ikke overvurderede og slet slet ikke sammen med et glas mælk. Jeg synes egentlig, at de er lidt for hypede, eller i hvertfald lige til jeg sætter tænderne i dem, for de smager jo yum! Føtex har en pakke med 4x4 Oreos til en ti'er resten af ugen. Det er meget smart med sådan nogle pakker med fire i hver, så kommer man ikke til at spise for mange på en gang. God weekend til jer der holder sådan noget :)

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.